Τρίπολη: Στον ανακριτή το ζευγάρι για τη δολοφονία του 64χρονου μετά από γλέντι

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης το ζευγάρι που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας μετά από γλέντι

Τρίπολη: Στον ανακριτή το ζευγάρι για τη δολοφονία του 64χρονου μετά από γλέντι
3'

Το μεσημέρι της Τετάρτης το ζευγάρι που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας μετά από γλέντι βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή.

Και οι δύο είχαν ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν για το κατηγορητήριο και να ετοιμάσουν την απολογία τους. Βαρύτερο είναι το κατηγορητήριο για τον 40χρονο σύζυγο, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Αντίθετα, η 34χρονη κατηγορείται για απλή συνέργεια.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Η ιατροδικαστική έκθεση του θύματος έδειξε απροσδιόριστη αιτία θανάτου, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με το ζευγάρι που απολογείται, οι δυο τους βρίσκονταν σε άμυνα, ωστόσο η οικογένεια του θύματος έχει διαφορετική άποψη ζητώντας δικαίωση.

Σήμερα θα τελεστεί η κηδεία του 64χρονου.

Tι κατέθεσε η 34χρονη

Τη δική της εξήγηση για τον άγριο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 64χρονου έπειτα από γλέντι σε βαφτίσια στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας στην Αρκαδία έδωσε η σύζυγος του 41χρονου που τον χτύπησε αλύπητα στο κεφάλι και στον λαιμό, με αποτέλεσμα να πεθάνει αβοήθητος στην πλατεία του χωριού.Αρκαδία: Σήμερα απολογείται το ζευγάρι για τον θάνατο του 64χρονου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας

Η 34χρονη υποστηρίζει πως έπεσε θύμα λεκτικής παρενόχλησης από το θύμα πριν από το μοιραίο. Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, η γυναίκα, που διώκεται για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και της οποίας ο 41χρονος σύζυγος κατηγορείται, ανέφερε πως ο 64χρονος την πλησίασε και την παρενοχλούσε με σεξουαλικά υπονοούμενα, ενώ, ύστερα από μία φράση του, αποφάσισε με τον σύζυγό της να πάρει το τρίχρονο παιδί τους και να φύγουν μαζί από το μαγαζί όπου ήταν σε εξέλιξη το γλέντι για τα βαφτίσια. Όπως ισχυρίστηκε, τους ακολούθησε στο αυτοκίνητό τους.

«Μας ακολούθησε και μας είπε “φύγετε, θα έρθω κι εγώ μαζί”. Φαινόταν μεθυσμένος και εξαγριωμένος. Εγώ, ακούγοντας αυτά τα λόγια, του είπα: “Τι λες; Εγώ φεύγω με την οικογένειά μου, φύγε αυτή τη στιγμή". Τότε ο άνδρας μου, που δεν είχε προλάβει ακόμη να μπει στο αμάξι, στράφηκε προς τον 64χρονο και τον ρώτησε γιατί μας ακολουθεί» κατέθεσε η 34χρονη γυναίκα.

«Με μια αστραπιαία κίνηση άρπαξε τον άνδρα μου από τα πόδια σαν να τον έπαιρνε αγκαλιά και τον σήκωσε στον αέρα. Με μία ορμητική κίνηση τον πέταξε μέσα στο αμάξι στη θέση του συνοδηγού και ακολούθησε και ο ίδιος, μπαίνοντας ο μισός μέσα στο όχημα, και στράφηκε προς τα μέρος μου και μου είπε: “Τι είπες, μωρή πουτ@ν@;” Τότε εγώ άρχισα να του φωνάζω έντονα και να του λέω: “Τι κάνεις; Φύγε. Δεν σέβεσαι ότι έχω μικρό παιδί στο αμάξι;”. «Μας ακολούθησε και μας είπε "μη Το παιδί μας άρχισε να ουρλιάζει από τα κλάματα. Δεν σταμάτησε, αλλά αντιθέτως πήγε να με βουτήξει, προφανώς για να μου κάνει κακό» διηγήθηκε η 34χρονη.

Όπως είπε σε άλλο σημείο της κατάθεσής της, φώναξε για βοήθεια και από τις φωνές της εμφανίστηκαν κάποια άτομα, που προσπάθησαν να χωρίσουν τον σύζυγό της και το θύμα. Ακολούθησε ο μοιραίος ξυλοδαρμός του 64χρονου από τον 41χρονο. «Λυπάμαι πάρα πολύ που χάθηκε μία ζωή και δεν το χωρά το μυαλό μου ότι ο θάνατός του αποδίδεται σε μένα και στον σύζυγό μου εξαιτίας ενός τσακωμού» ανέφερε κλείνοντας την κατάθεσή της στους αστυνομικούς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή