Για απόπειρα ανθρωποκτονίας η δίωξη των δύο «νταήδων» για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Η ΕΛΑΣ εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος των δύο δραστών στο περιστατικό ξυλοδαρμού ενός Ελληνοκαναδού, ηλικίας 49 ετών, σε μπαρ στο κέντρο του Ηρακλείου.

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας η δίωξη των δύο «νταήδων» για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού
1'

Εντάλματα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκδόθηκαν εις βάρος των Κρητικών που έχουν ταυτοποιηθεί ως δύο εκ των δραστών της επίθεσης σε βάρος του Ελληνοκαναδού με καταγωγή από την Κρήτη, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr.

Aπό την παρέα που επιτέθηκε στην οικογένεια των τουριστών, με αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του 49χρονου πατέρα, έχουν ταυτοποιηθεί ένας 31χρονος από τα Ζωνιανά και ένας 32χρονος από το Γάζι.

Η δικογραφία που διαβιβάσθηκε στη δικαιοσύνη ήταν για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ωστόσο, η αρμόδια εισαγγελική λειτουργός, αφού αξιολόγησε το υλικό άσκησε εις βάρος των εμπλεκόμενων, ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η υπόθεση παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ώρες.

Νωρίς σήμερα το πρωί (24/07), πραγματοποιήθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Μυλοπόταμου, στο Ρέθυμνο, με τις πληροφορίες του μέσου να αναφέρουν ότι έγιναν έρευνες και σε σπίτια, με αφορμή την υπόθεση της επίθεσης κατά του Ελληνοκαναδού.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
15:24ME TO N & ME TO Σ

Ρε άντε… δεξιωθείτε!