Από το λιμάνι των Σπετσών, σε πτήση για Καλιφόρνια: Η «ηρωίδα» που έσωσε το γατάκι στο Newsbomb.gr

Η Coco Gozlan, η οποία βούτηξε και έσωσε το γατάκι στις Σπέτσες μίλησε στο Newsbomb.gr για την εμπειρία της 

Από το λιμάνι των Σπετσών, σε πτήση για Καλιφόρνια: Η «ηρωίδα» που έσωσε το γατάκι στο Newsbomb.gr
3'

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο από τις Σπέτσες, που απεικονίζει μια κοπέλα να σώζει ένα γατάκι που είχε πέσει στο λιμάνι. Το γατάκι, μετά τη διάσωσή του, πήρε το όνομα «Spetsi» και είναι καλά στην υγεία του, απολαμβάνοντας φροντίδα και αγάπη.

Το πιο εξοργιστικό, κατά πολλούς, της υπόθεσης είναι ότι κανείς άλλος εκτός από την κοπέλα δεν βούτηξε για να σώσει το μικρό αιλουροειδές. Η Coco Gozlan ρώτησε τους λιμενικούς που βρίσκονταν στο σημείο γιατί δεν έπεφτε κάποιος στη θάλασσα προκειμένου να σώσει τη γάτα και της απαντούσαν ότι δεν ήταν ασφαλές λόγω κάποιας... βάρκας που πιθανώς περνούσε.

https://www.instagram.com/p/C9xvMflo351/

Ωστόσο, η νεαρή κοπέλα δεν δίστασε στιγμή κι έπεσε με τα ρούχα στο νερό και μέσα σε «μισό λεπτό» είχε βγάλει το γατάκι έξω.

Η Coco Gozlan μιλώντας στο Newsbomb.gr ανέφερε ότι δεν γνωρίζει ακριβώς πώς κατέληξε το γατάκι στη θάλασσα αλλά πιθανολογεί ότι ίσως τρόμαξε από κάτι και έπεσε μέσα. «Δεν έχω ιδέα πώς κατέληξε στη θάλασσα. Την ώρα εκείνη άφησα έναν φίλο μου στο λιμάνι για να πάρει το πλοίο και μετά είδα κάτι στο νερό. Κοίταξα πιο προσεκτικά και είδα ότι ήταν ένα γατάκι το οποίο πνιγόταν. Ίσως να έπεσε επειδή τρόμαξε με κάτι».

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, άρχισα να δείχνω τη γάτα και να με πιάνει πανικός, βούτηξα χωρίς να το σκεφτώ. Ο λιμενικός έλεγχε αν ήταν ασφαλές ώστε να βουτήξει κάποιος, δεν είχε χρόνο να το επεξεργαστεί, δεν ευθύνεται σε κάτι, ήταν πραγματικά πολύ ευγενικός μαζί μου! Με βοήθησε να βρω και κτηνίατρο για τον Spetsi», περιέγραψε.

https://www.instagram.com/p/C9zXvb-JvtQ/

Η Coco Gozlan και ο Spetsi το πρωί της Τετάρτης αποχαιρέτησαν την χώρα μας και ταξίδεψαν προς την Καλιφόρνια.

«Έδωσα στο γατάκι το όνομα "Spetsi" και αυτή τη στιγμή (σ.σ. 24/7 και 14:30) είμαστε σε αεροπλάνο και πηγαίνουμε στο σπίτι μας στην Καλιφόρνια», ανέφερε.

1721822839657-879391047-Capture.jpg

Η ίδια δηλώνει σοκαρισμένη με τις αναρτήσεις που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο και δείχνουν την ίδια και τον Spetsi.

«Είμαι σοκαρισμένη από όλες τις αναρτήσεις. Πάντα αγαπούσα τα ζώα και είχα ακόμη και καταφύγιο για ζώα στο Μεξικό. Το έκανα από πάντα απλά αυτή τη φορά έτυχε κάποιος να καταγράψει το περιστατικό. Νιώθω αμήχανα γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι σώζουν ζώα καθημερινά επίσης».

«Έχω δύο σκυλάκια στο σπίτι. Αγαπώ τα ζώα, και ανεξάρτητα από το αν είσαι φιλόζωος ή όχι, και δεις ένα ζώο να κινδυνεύει πρέπει να παρέμβεις», τόνισε η Coco Gozlan στο Newsbomb.gr.

https://www.instagram.com/p/C9xCPmioH2Q/

«Είμαι ευγνώμων για όλη την αγάπη και την προσοχή του κόσμου, είμαι πραγματικά συγκινημένη και ελπίζω η δική μου κίνηση να παρακινήσει και άλλους ανθρώπους προκειμένου να σώσουν και εκείνοι κάποιο ζωάκι αν βρεθούν μπροστά», συμπλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή