Αποκαλυπτικό βίντεο: Επέστρεψε στο σπίτι και την έκλεψε ξανά! – Ο επικός διάλογος με το θύμα

Ούτε ιερό, ούτε όσιο φαίνεται πώς έχουν οι κλέφτες οι οποίο το τελευταία διάστημα έχουν αποθρασυνθεί εντελών καθώς δεν διστάζουν να χτυπούν ξανά και ξανά τα ίδια θύματα!

Αποκαλυπτικό βίντεο: Επέστρεψε στο σπίτι και την έκλεψε ξανά! – Ο επικός διάλογος με το θύμα
2'

Θύμα του ίδιου απατεώνα έπεσε μέσα σε διάστημα μόλις δέκα ημερών μία υπερήλικη γυναίκα στο Ηράκλειο της Κρήτης! Μάλιστα ο 47χρονος απατεώνας στην δεύτερη επίσκεψή του στο σπίτι του θύματος δεν δίστασε να παραστήσει τον αστυνομικό προκειμένου να καταφέρει να την κλέψει εκ νέου.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο 47χρονος φέρεται να είχε εξαπατήσει και άλλους ηλικιωμένου στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Χερσονήσου. Ο θρασύτατος ληστής στην πρώτη του ληστεία απέσπασε από το ηλικιωμένο ζευγάρι το ποσό των 700 ευρώ. Έπειτα από την ληστεία στενό συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας εγκατέστησε στο σπίτι κάμερα για λόγους ασφαλείας.

Ο 47χρονος δράστης επέστρεψε στο «τόπο του εγκλήματος» σε μικρό χρονικό διάστημα και το ρεσιτάλ που έδωσε είναι πραγματικά ασύλληπτο καθώς τα όσα εκστομίζει είναι απερίγραπτα.

Ο 47χρονος, ο οποίος ήδη βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, είχε το θράσος να ξαναπάει στο σπίτι των γερόντων, να τους χαιρετίσει και να συστηθεί ως αστυνομικός της Χερσονήσου. «Τον βρήκαμε τον κλέφτη!» είπε στη γιαγιά.

«Ένα κ@λ@παιδο από τις Μοίρες είναι». Μάλιστα κατακεραυνώνει τη γιαγιά που βάζει ξένους στο σπίτι της.

Και κάπου εκεί ο 47χρονος «σκάει» το νέο παραμύθι. Ρωτάει τη γιαγιά να του υποδείξει που είχε βάλει τα λεφτά ώστε να τραβήξει δύο φωτογραφίες για τη δικογραφία. Η ανυποψίαστη ηλικιωμένη το πιστεύει και τον κατευθύνει στο σημείο που είχε το πορτοφόλι της. Η ίδια παραμένει καθήμενη λόγω κινητικών προβλημάτων όσο ο απατεώνας «ξαφρίζει» εκ νέου τα λεφτά της.

Ο δήθεν «αστυνομικός» αποχωρεί από το σπίτι, λέγοντας στη γιαγιά ότι πάει να φέρει ένα έγγραφο για να το υπογράψει. Ο συνεργός του αναμένει έξω με το αυτοκίνητο και φυσικά τρέπονται σε φυγή.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

Τελικά ο 47χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και τον έστειλαν «πακέτο» με τη δικογραφία στη δικαιοσύνη. Μάλιστα στη δικογραφία περιλαμβάνεται ένας ακόμα κατηγορούμενος ως συνεργός.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή