Θάνατος εγκύου στην Πάτρα: Οι δραματικές στιγμές στο νοσοκομείο - Αιμορραγούσε, φώναζε ο σύζυγός της

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Πάτρα - Πέθανε η 38χρονη έγκυος που είχε υποστεί τρεις ανακοπές, νεκρό και το έμβρυο.
1'

Μια ανείπωτη τραγωδία έχει βυθίσει στη θλίψη την κοινωνία της Πάτρας καθώς μια 38χρονη έγκυος υπέστη τρεις ανακοπές καρδίας και σήμερα Τετάρτη, 24 Ιουλίου, άφησε την τελευταία της πνοή.

Η άτυχη γυναίκα κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου νοσηλευόταν από χθες το βράδυ κατόπιν παρότρυνσης της γυναικολόγου που την παρακολουθούσε καθώς υπέφερε από έντονους πόνους, σύμφωνα με το pelop.gr.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο σύζυγός της κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο και συνόδευσε τη σύζυγό του μέχρι το Νοσοκομείο, όπου έξω από τα επείγοντα διαπίστωσαν πως είχε και αιμορραγία.

Ενώ το ζευγάρι περίμενε να την εξετάσουν οι γιατροί, ο σύζυγός της φώναζε προς το νοσηλευτικό προσωπικό ότι η γυναίκα του δεν έδειχνε να είναι καλά και «πάγωνε». Ύστερα διαπιστώθηκε πως η 38χρονη υπέστη τριπλή ανακοπή, διασωληνώθηκε, εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και άμεσα οι γιατροί έκαναν επέμβαση για να πάρουν το παιδί.

Παρά τη μάχη που έδωσαν μάχη οι γιατροί για να κρατήσουν στη ζωή τη γυναίκα και το έμβρυο, δεν τα κατάφεραν.

Να σημειωθεί ότι η γυναίκα βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνη ενώ είχε και μια κόρη 8 ετών. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η γυναίκα έπασχε από μεσογειακή αναιμία.

Σχετικές ειδήσεις