Αρκαδία: Προφυλακιστέος ο 41χρονος για τον θάνατο του 64χρονου - Ελεύθερη η σύζυγός του

Η απολογία τους στις δικαστικές αρχές ξεκίνησε νωρίς σήμερα το μεσημέρι, για την ανθρωποκτονία του 64χρονου στην Αρκαδία

Αρκαδία: Προφυλακιστέος ο 41χρονος για τον θάνατο του 64χρονου - Ελεύθερη η σύζυγός του
Eurokinissi
1'

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 41χρονος και ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 34χρονη που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία του 64χρονου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας στην Αρκαδία.

Η απολογία τους στις δικαστικές αρχές ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (24 Ιουλίου) και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ.

Ο συνήγορος υπεράσπισης δήλωσε ότι ο 41χρονος θα υποβάλλει αίτημα αντικατάστασης, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων. Πρόκειται για την υπόθεση που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο ορεινό χωριό Άγιος Πέτρος στην Αρκαδία και στοίχισε τη ζωή σε έναν 64χρονο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 64χρονος βρέθηκε νεκρός από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, φέροντας ίχνη σωματικών βλαβών στον λαιμό και το κεφάλι, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Απροσδιόριστη παραμένει μέχρι στιγμής η αιτία θανάτου του 64χρονου Νίκου. Την απάντηση για τις συνθήκες θανάτου αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Στο μεταξύ οι Αρχές εστιάζουν στον άγριο ξυλοδαρμό του 64χρονου.

Ο 64χρονος έφερε χτυπήματα στη δεξιά πλευρά του σώματος του και συγκεκριμένα στον λαιμό, το κεφάλι, πάνω από το μάτι, αλλά και στον ώμο. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το ζευγάρι τον κλώτσησε τουλάχιστον τρεις φορές.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή