Τραγωδία στην επαρχιακή οδό Κυπαρισσίας – Πύργου: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους παιδί και βρέφος

Πολύ σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι (26/07) στην Ελαία Μεσσηνίας, επί της επαρχιακής οδού Κυπαρισσίας – Πύργου, με τέσσερις ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, ανάμεσα σε εκείνους ένα παιδάκι και ένα βρέφος, ενώ υπάρχουν φόβοι πως ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί, διότι υπάρχουν κι άλλοι εγκλωβισμένοι, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr.
patrisnews.com
1'

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/07) στην Ελαία Μεσσηνίας, επί της επαρχιακής οδού Κυπαρισσίας – Πύργου, όπου μία νταλίκα «δίπλωσε» και συγκρούστηκε με δύο διερχόμενα οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, από το σοκαριστικό τροχαίο υπάρχουν τέσσερις νεκροί (αναφορές από τα τοπικά Μέσα ότι μία μητέρα με το μωρό της είναι ανάμεσα στα θύματα), ενώ μέχρι στιγμής έχουν απεγκλωβιστεί και πέντε τραυματίες, ο ένας εκ των οποίων βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και έχει διασωληνωθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Δυστυχώς, υπάρχουν φόβοι πως ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί, διότι υπάρχουν κι άλλοι εγκλωβισμένοι στο σημείο του δυστυχήματος. Οι αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο, με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη γνωστή «στροφή της Ελαίας», όπου στο παρελθόν έχουν συμβεί πάρα πολλά τροχαία, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες. Η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Κυπαρισσίας – Πύργου έχει διακοπεί και τα οχήματα οδηγούνται σε παρακαμπτήριο δρόμο μέσω της Ελαίας.

Σχετικές ειδήσεις