Ασύλληπτη τραγωδία στην ΕΟ Πύργου-Κυπαρισσίας με πολύνεκρο τροχαίο: Νταλίκα σκόρπισε το θάνατο

Τροχαίο δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς στην Ελαία - Βρέφος και μία 12χρονη ανάμεσα στο θύματα - Συγκλονιστικές εικόνες
patrisnews.com
2'

Τραγωδία στην άσφαλτο το μεσημέρι της Παρασκευής (26/7) στην Εθνική οδό Κυπαρισσίας – Πύργου όπου μία νταλίκα «δίπλωσε» με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τρία οχήματα σκορπίζοντας το θάνατο. Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους ενώ τέσσερα ακόμη τραυματίστηκαν σοβαρά.

Η τοπική κοινωνία -και όχι μόνο- είναι συγκλονισμένη με τις τελευταίες εξελίξεις του πολύνεκρου δυστυχήματος στην Κυπαρισσίας – Πύργου. Συγκεκριμένα, τέσσερις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο από την μοιραία σύγκρουση μεταξύ νταλίκας και τριών αυτοκινήτων. Οι 2 βρίσκονταν στο ίδιο όχημα και πρόκειται για ένα κοριτσάκι 12 μηνών και έναν 38χρονο άνδρα. Σε άλλο αυτοκίνητο ήταν οι άλλοι δύο νεκροί, οι οποίοι ήταν ένα αγοράκι 8 μηνών και ένας 50χρονος άνδρας.

Σε σοβαρή κατάσταση οι τραυματίες

Έπειτα από πολύωρες προσπάθειες, απεγκλωβίστηκαν 5 πολυτραυματίες. Οι τέσσερις έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ένας εκ των πολυτραυματιών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, από τους τραυματίες οι δύο είναι γυναίκες, ένας 61χρονος, ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας, ένας 25χρονος καθώς επίσης και ένα 6χρονο παιδί που μεταφέρεται στο Καραμανδάνειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος ήταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, διασωληνώθηκε επί τόπου στο σημείο του ατυχήματος και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη

Δύο από τα αυτοκίνητα βρέθηκαν πολτοποιημένα κάτω από την νταλίκα, ένα ακόμα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών λίγα μέτρα πιο πέρα ενώ ένα τέταρτο όχημα ντελαπάρισε στην ακρή του δρόμου.

Η νταλίκα που σύμφωνα με πληφορορίες έχει έδρα στην Ηλεία, μετέφερε αδρανή υλικά.

Η αιτία της σύγκρουσης μέχρι στιγμής παραμένει υπό διερεύνηση.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

«Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δυο (2) ενήλικες και δυο (2) ανήλικοι, ενώ επιπρόσθετα απεγκλωβίστηκαν δυο (2) τραυματίες, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος, μεταξύ Ε.Ι.Χ οχημάτων με Φ.Ι.Χ. όχημα, που συνέβη σήμερα 26 Ιουλίου 2024, τις μεσημεριανές ώρες, στο 47ο χλμ της Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στην περιοχή Ελαία Μεσσηνίας. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα».

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες από το σημείο του δυστυχήματος:

Με πληροφορίες από ilialive.gr, patrisnews.com

Σχετικές ειδήσεις