Το «θαυματουργό» καθαριστικό που εξοντώνει ποντίκια και κατσαρίδες

Ανατριχιαστικά έντομα όπως οι κατσαρίδες μπορεί να επισκεφτούν τα σπίτια μας και τις αυλές μας όταν έχει ζέστη
pexels
1'

Βρέθηκε το «θαυματουργό» φάρμακο για κατσαρίδες, μυρμήγκια και ποντίκια. Ο λόγος για τον βόρακα που χρησιμοποιείται συχνά σε καθαριστικά και μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα μυρμήγκια, τα ασημόψαρα, τις κατσαρίδες, τους ψύλλους και τα ποντίκια.

Εξαλείψτε την προσβολή από κατσαρίδες απλώνοντας μια λεπτή γραμμή βόρακα σε τοίχους, επενδύσεις, ντουλάπια και σοβατεπί. Όσες τη διασχίσουν τη γραμμή θα πεθάνουν και οι νέες κατσαρίδες θα εμποδιστούν να εισέλθουν.

Ο βόρακας αποτελεί εχθρό για αρουραίους και ποντίκια. Οι ψύλλοι (Siphonaptera) είναι μικροσκοπικά έντομα που είναι δύσκολο να τα δείτε με γυμνό μάτι.

Ψεκάστε βόρακα σε όλες τις επιφάνειες δαπέδου, συμπεριλαμβανομένου του σκληρού ξύλου, των πλακιδίων, του χαλιού και του τσιμέντου, για να εξαλείψετε την προσβολή από ψύλλους. Αφήστε τον βόρακα να παραμείνει για 24 έως 48 ώρες πριν τον καθαρίσετε με ηλεκτρική σκούπα.

Τα ασημόψαρα (Lepisma saccharina) κατακλύζουν χαρτιά, κουτιά, βιβλιοδεσίες, αμυλώδη ρούχα και ταπετσαρίες. Εχουν κωνικό σώμα και μακριές κεραίες στα δύο άκρα. Αυτά τα έντομα χωρίς φτερά τρώνε χαρτί και παρόμοιες επιφάνειες μασώντας τις. Για να εξαλείψετε μια προσβολή, απλώστε στις μολυσμένες περιοχές λεπτή σκόνη βόρακα.

Σχετικές ειδήσεις