Τροχαίο στην Κυπαρισσία: Θρήνος για τον 44χρονο στρατιωτικό και την 12χρονη κόρη του

Την τελευταία τους πνοή άφησαν ο 44χρονος πατέρας με την 12χρονη κόρη του

Τροχαίο στην Κυπαρισσία: Θρήνος για τον 44χρονο στρατιωτικό και την 12χρονη κόρη του
1'

Στο πένθος έχουν βυθιστεί από χθες Παρασκευή 26 Ιουλίου τα Καλύβια Ηλείας, όταν αναγνωρίστηκαν τα θύματα του πολύνεκρου τροχαίου δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Πύργου - Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας.

Συγκεκριμένα, οι νεκροί που ανασύρθηκαν από το δεύτερο όχημα το οποίο παρέσυρε η νταλίκα είναι ο 44χρονος Αντώνης Καραβέλλας και η 12χρονη κόρη του Ιωάννα, με καταγωγή από τα Καλύβια.

Ο 44χρονος μαζί με την 12χρονη κόρη του, τον 19χρονο γιο του και την 66χρονη γιαγιά τους επέστρεφαν στην Αμαλιάδα από την Καλαμάτα, όπου και είχαν μεταβεί στο στρατόπεδο της πόλης για την ορκωμοσία του 19χρονου. Ο νεαρός διακομίσθηκε διασωληνωμένος το Σάββατο από το Παναρκαδικό στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ την ίδια ώρα τραυματισμένη νοσηλεύεται και η 66χρονη γιαγιά.

Σημειώνεται πως από το πρώτο όχημα έχασαν τη ζωή τους ακαριαία ένας 38χρονος άνδρας μαζί με ένα κοριτσάκι μόλις ενός έτους. Ζωντανοί βγήκαν η μητέρα του, 38 ετών η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας και ένα 6χρονο αγόρι το οποίο διακομίστηκε με σοβαρά τραύματα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.Νews, η μητέρα του θα μεταφερθεί στη Πάτρα προκειμένου να είναι κοντά στο γιό της. Αυτή τη στιγμή η γιαγιά είναι στο πλευρό του αγοριού.

Η οικογένεια που βρισκόταν στο αυτοκίνητο είναι μόνιμοι κάτοικοι Λονδίνου, βρίσκονταν για διακοπές σε συγγενείς τους στο Ναύπλιο και χθες ξεκίνησαν να πάνε εκδρομή.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή