Άρτα: Τρόμος με φίδι το οποίο εισβάλει σε κατάστημα ψιλικών - Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής

Όταν έφτασε η Πυροσβεστική, το φίδι είχε γίνει «καπνός»
1'

Μία ανατριχιαστική εμπειρία έζησε υπάλληλος καταστήματος ψιλικών στη Γέφυρα Άρτας, όταν ένα φίδι εμφανίστηκε ξαφνικά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του artinos.gr, ενώ ο υπάλληλος τακτοποιούσε τα εμπορεύματα, αντιλήφθηκε ένα ερπετό να κινείται ανάμεσα στα ράφια. Αμέσως ένιωσε πανικό και χωρίς δεύτερη σκέψη κάλεσε την πυροσβεστική για βοήθεια.

Οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά, εφοδιασμένοι με την ειδική δαγκάνα για την ασφαλή αλίευση του φιδιού. Με προσοχή και επαγγελματισμό, άρχισαν να ερευνούν το κατάστημα για τον απρόσκλητο επισκέπτη. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους, το φίδι είχε “εξαφανιστεί”, γεγονός που δημιούργησε περαιτέρω ανησυχία στους υπαλλήλους και τους πελάτες του καταστήματος.

Το περιστατικό αυτό προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή, καθώς τέτοιες συναντήσεις με φίδια δεν είναι συχνές. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος έλαβαν μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν θα επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον. Στο μεταξύ, οι τοπικές αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να είναι προσεκτικοί, ιδίως τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, όταν τα φίδια είναι πιο ενεργά.

Σχετικές ειδήσεις