Πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής: Αναμένονται δύο νέες καταγγελίες σε βάρος του 63χρονου προπονητή

Νέες αποκαλύψεις για την δράση του προπονητή μετά την κατάθεση μήνυσης για απόπειρα βιασμού από 26χρονη πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής

Πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής: Αναμένονται δύο νέες καταγγελίες σε βάρος του 63χρονου προπονητή
3'

Τουλάχιστον δύο νέες καταγγελίες σε βάρος του 63χρονου ομοσπονδιακού προπονητή της ενόργανης γυμναστικής αναμένεται να γίνουν τα επόμενα 24ωρα, λίγες ημέρες μετά την κατάθεση μήνυσης σε βάρος του από 26χρονη πρωταθλήτρια, η οποία περιέγραψε όσα εφιαλτικά βίωνε για τουλάχιστον πέντε χρονιά από τον άνθρωπο που είχε στηρίξει τα όνειρα της.

«Το 2016 ενηλικιώθηκα και από τότε τα περιστατικά στο γυμναστήριο ήταν πολύ πιο συχνά. Μου έκανε ‘διατάσεις’ καθημερινά και ξεκίνησε να με ρωτάει αν ένιωθα κάτι. Σχεδόν καθημερινά με πήγαινε στα αποδυτήρια στον Άγιο Κοσμά με έγδυνε και με ξάπλωνε για να μου κάνει ‘μασάζ’ με τον ίδιο τρόπο όπως τις προηγούμενες φορές».

Η ανήλικη τότε αθλήτρια είχε αποκαλύψει σε μέλη της Ομοσπονδίας όσα ζούσε, όμως εκείνοι δεν είχαν κάνει το παραμικρό, με τον προπονητή να παραμένει στη θέση του.

«Ήταν ένα τραγικό λάθος. Αν έρχεται ένα ανήλικο παιδί και σου περιγράφει παρόμοιες τραγικές συναισθηματικές και σωματικές καταστάσεις που βιώνει από τον προπονητή της για μακρά χρονική περίοδο και σου ζητά να μην το κοινοποιήσεις, εσύ ως αρμόδιος Ομοσπονδίας δεν νοείται να μην κάνεις τίποτα», είπε ο Αλέξανδρος Αδαμίδης, δικηγόρος της καταγγέλλουσας.

Η κακοποιητική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Σε άλλο μέρος της κατάθεσης της η 26χρονη περιγράφει την κακοποιητική συμπεριφορά του προπονητή κατά τη διάρκεια Πανελλήνιου Πρωταθλήματος το 2015.

«Μια μέρα στην προπόνηση που έκλαιγα από τον πόνο, βρήκα το θάρρος να πω στον προπονητή μου πως δεν αντέχω άλλο. Η απάντησή του εκείνη την ημέρα ήταν να με διώξει από την προπόνηση, με πήγε στα αποδυτήρια και όπως με κοίταζε αγριεμένος, με έπιασε από το λαιμό, με σήκωσε και με κόλλησε πίσω στον τοίχο, ενώ ταυτόχρονα με έβριζε. Ο πατέρας μου του έκανε μήνυση, την οποία όμως απέσυρε, καθώς μπήκαν στη μέση ο τότε Πρόεδρος, ο τότε γραμματέας και ο ομοσπονδιακός προπονητής».

Όπως αναφέρει ξανά, με παρέμβαση μελών της Ομοσπονδίας ο πατέρας της 26χρονης είχε αποσύρει μήνυση σε βάρος του 63χρονου σήμερα προπονητή.

«Είχα ένα σοβαρό τραυματισμό στο έδαφος. Όχι μόνο δε με βοήθησε, αλλά το μόνο που έκανε ήταν να με βρίζει, να με βλαστημάει και να με ξεφτιλίζει. Με αποχή δύο μηνών για την αποκατάσταση του τραυματισμού μου κατεβαίνω χωρίς να είμαι έτοιμη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Γλασκώβη. Στην επίσημη προπόνηση πέφτω από μια άσκηση με τα πλευρά πάνω στο δίζυγο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η λεκτική βία, να με βρίζει, να με ξεφτιλίζει».

Την υπόθεση χειρίζεται το Τμήμα Ασφάλειας Παλαιού Φάληρου εκεί όπου αναμένεται να καταθέσει της επόμενες ημέρες εκ νέου η 26χρονη πρωταθλήτρια.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή