ΡΕΠΟΡΤΑΖ NEWSBOMB.GR

«Τον παρέσυρε το ίδιο του το φορτηγό» - Πώς έχασε την ζωή του ο 59χρονος στον ΧΥΤΑ Φυλής

Ο Ηλίας Κουτσιβέλης, Πρόεδρος Αθηνών Απορριμματοφόρων μίλησε στο Newsbomb.gr για τον νεκρό οδηγό απορριμματοφόρου που παρασύρθηκε από το όχημά του στο ΧΥΤΑ Φυλής
Eurokinissi
2'

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) το πρωί της Κυριακής, με έναν υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων να χάνει τη ζωή του με τραγικό τρόπο.

Πρόκειται για έναν 59χρονο οδηγό ο οποίος είχε τελειώσει την εργασία του αφήνοντας τα απορρίμματα στη χωματερή. Όπως ανέφερε στο Νewsbomb.gr ο Ηλίας Κουτσιβέλης, Πρόεδρος Οδηγών Απορριμματοφόρων του Δήμου Αθηναίων, ο 59χρονος παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά και αμέσως διακομίσθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Δυστυχώς, ο άνδρας δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

«Ο 59χρονος ήταν μόνιμος υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων και οδηγούσε το απορριμματοφόρο καιρό», ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Κουτσιβέλης στο Newsbomb.gr.

«Το πρωί της Κυριακής περίπου στις 07:00 ανέβηκε στον ΧΥΤΑ Φυλής άδειασε τα απορρίμματα και πήρε το δρόμο της επιστροφής. Όπως κατέβαινε από τον ΧΥΤΑ, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον παρέσυρε το ίδιο του το φορτηγό. Κανείς δεν γνωρίζει πώς συνέβη το περιστατικό. Υπάρχουν μαρτυρίες που τον είδαν να είναι σταματημένος στην άκρη ενώ υπάρχουν κι άλλες που αναφέρουν ότι τον είδαν ενώ έχει παρασυρθεί. Δυστυχώς έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο», συμπλήρωσε.

«Οι οδηγοί που ανεβαίνουν στο ΧΥΤΑ απαγορεύεται να έχουν συνοδό, για λόγους ασφαλείας, έτσι ήταν μόνος του», είπε.

Και πρόσθεσε: «Τον άτυχο άνδρα εντόπισε ο πρώτος διερχόμενος οδηγός διότι το φορτηγό είχε πέσει σε αναχώματα και τον είδαν πίσω από όχημα».

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό. Μεταξύ άλλων θα εξεταστεί αν λύθηκε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα ο οδηγός του απορριμματοφόρου να παρασυρθεί από το όχημα.

Σχετικές ειδήσεις