Ξάνθη: Πατέρας ξυλοκόπησε άγρια σε κοινή θέα τον γιο του - Τον χτυπούσε και ο αδερφός του

Ο 29χρονος παθών αρνήθηκε την χρήση – εγκατάσταση του Panic Button

Ξάνθη: Πατέρας ξυλοκόπησε άγρια σε κοινή θέα τον γιο του - Τον χτυπούσε και ο αδερφός του
Αρχείου
1'

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως στην Ξάνθη ένας 29χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατέρα του αλλά και από τον αδερφό του σε κοινή θέα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το xanthinea.gr ένας άντρας 29 ετών κατήγγειλε ότι χθες το απόγευμα και ώρα 17:00 σε πρατήριο καυσίμων ιδιοκτησίας του πατέρα του, ο 27χρονος αδερφός του και ο πατέρας του, ετών 61 τον χτυπούσαν για 10 λεπτά με γροθιές και ξύλινα καδρόνια στο κεφάλι και ολόκληρο το σώμα του.

Στη συνέχεια οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή και ο παθών διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Ο 29χρονος παρά τον άγριο ξυλοδαρμό του και δήλωσε πως δεν θέλει να πάει σε δομή φιλοξενίας καθώς σκοπεύει να διαμείνει σε φιλική οικία ενώ αρνήθηκε τη χρήση – εγκατάσταση του Panic Button.

Επίσης κατά τον έλεγχο της αστυνομίας μέσω της εφαρμογής “Όπλα & Εκρηκτικά” του Police On Line διαπιστώθηκε πως ο πατέρας είναι κάτοχος τεσσάρων Αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων οι οποίες προκύπτει να είναι ληγμένες, ο δε αδερφός είναι κάτοχος δύο αδειών.

Ο 29χρονος κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί να εξεταστεί από αρμόδιο ιατροδικαστή της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Θράκης. Οι δράστες αναζητούνται

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή