Αττική Οδός: Αυτοί οι κόμβοι κλείνουν το βράδυ για εργασίες συντήρησης

Πως θα κινηθούν οι οδηγοί σύμφωνα με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Eurokinissi
2'

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πρόκειται να γίνουν σήμερα, Κυριακή 28 Ιουλίου, στις 22:00 το βράδυ, στην Αττική οδό, λόγω εργασιών συντήρησης.

Οι ρυθμίσεις στο κυκλοφοριακό θα διαρκέσουν ως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 29 Ιουλίου.

Πιο αναλυτικά:

1. Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής 28/07/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 29/07/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού από Λαμία προς Ελευσίνα στον Κόμβο 8 (Μεταμόρφωσης).

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να κινηθούν προς Αεροδρόμιο μέσω του Κόμβου Μεταμόρφωσης και να κάνουν αναστροφή στον αμέσως επόμενο Κόμβο, της Λ. Ηρακλείου (Κόμβος 9), για να κατευθυνθούν προς Ελευσίνα.

2. Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής 28/07/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 29/07/2024, η έξοδος της Αττικής Οδού προς Μαρκόπουλο (Κόμβος 20), στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, καθώς και o συνδετήριος κλάδος από Αεροδρόμιο προς Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

• Οι διερχόμενοι από Ελευσίνα με προορισμό το Μαρκόπουλο, μπορούν να κινηθούν δεξιά στη Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου προς «Κορωπί» και στη συνέχεια, στη διασταύρωση με τη Λ. Μαρκοπούλου, να στρίψουν αριστερά, στα φανάρια, με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο.

• Οι διερχόμενοι από Αεροδρόμιο με προορισμό το Μαρκόπουλο, μπορούν να κινηθούν προς «Βάρη/ Κορωπί» μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Μαρκοπούλου, όπου θα στρίψουν αριστερά, στα φανάρια, με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο.

Σχετικές ειδήσεις