Τροχαίο στην Κυπαρισσία: Τραγική φιγούρα η γιαγιά του 19χρονου - Ρωτά για τον γιο και τα εγγόνια της

Τραγικές ώρες βιώνει η οικογένεια του 19χρονου φαντάρου που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στην Κυπαρισσία

Τροχαίο στην Κυπαρισσία: Τραγική φιγούρα η γιαγιά του 19χρονου - Ρωτά για τον γιο και τα εγγόνια της
Eurokinissi
1'

Βυθισμένη στο πένθος είναι η οικογένεια του 19χρονου φαντάρου, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 401, μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Κυπαρισσία, στο οποίο σκοτώθηκαν ο πατέρας και η μικρή αδερφή του.

Η οικογένεια επέστρεφε οδικώς από την Καλαμάτα, μετά την τελετή ορκωμοσίας του 19χρονου, όταν ενεπλάκησαν σε τροχαίο με νταλίκα και δύο ακόμα ΙΧ.

Κρίσιμη η κατάσταση του 19χρονου φαντάρου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι γιατροί του 401 χαρακτηρίζουν κρίσιμη, αλλά σταθερή την κατάσταση του νεαρού, αφού προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το αιμάτωμα που έχει ο 19χρονος στο κεφάλι, ενώ περιμένουν να δουν πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του κατα την αποσωλήνωση.

Τραγική φιγούρα η γιαγιά: Δεν γνωρίζει για τον χαμό του γιου και της εγγονής της

Την ίδια στιγμή, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται η μητέρα και η δεύτερη αδερφή του νεαρού φαντάρου, που μέσα σε μία στιγμή έχασαν τον πατέρα και την μικρή κόρη της οικογένειας.

Τραγική φιγούρα η γιαγιά του 19χρονου και μητέρα του πατέρα της οικογένειας, η οποία τραυματίστηκε και δεν έχει ενημερωθεί για την τραγική εξέλιξη του τροχαίου, ενώ ρωτά διαρκώς για τον γιο και τον εγγονό της.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή