Κυπαρισσία: Πήρε εξιτήριο ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το πολύνεκρο τροχαίο

Κυπαρισσία: Ο39χρονος οδηγός παραμένει φρουρούμενος στην οικία του
2'

Εξιτήριο πήρε το πρωί της Δευτέρας, ο 39χρονος ο οδηγός της νταλίκας, που προκάλεσε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (26/7) το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στην Ελαία Μεσσηνίας (47χλμ Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας).

Ο 39χρονος έχει τραυματιστεί στην σπονδυλική στήλη από τη σφοδρή σύγκρουση της νταλίκας του με 3 ΙΧ οχήματα, που είχε ως αποτέλεσμα των θάνατο 4 ανθρώπων και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό 4 ακόμα.

Σύμφωνα με με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 39χρονος θα συνεχίσει τη νοσηλεία του φρουρούμενος στην οικία του στη Ζαχάρω του Νομού Ηλείας, καθώς έχει συλληφθεί ύστερα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από την ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας, για ανθρωποκτονία εξ αμελείας καθώς και για άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ.

Όταν η υγεία του, το επιτρέψει, τότε θα βρεθεί ενώπιων των δικαστικών Aρχών για να απολογηθεί για τα αδικήματα που αντιμετωπίζει αλλά και να δώσει τη δική του εξήγηση για τις συνθήκες, κάτω υπό τις οποίες έχασε, τον έλεγχο της νταλίκας που οδηγούσε, και είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Παράλληλα αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

Την ίδια στιγμή, διασωληνωμένος, σε σταθερή αλλά εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση παραμένει και ο 19χρονος φαντάρος που απεγκλωβίστηκε από το όχημα που είχε καταπλακωθεί από την νταλίκα, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας. Η 66χρονη γιαγιά του παραμένει για νοσηλεία στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης. Στο ίδιο όχημα με τον 19χρονο επέβαιναν ο 44χρονος στρατιωτικό πατέρας του και η 12χρονη αδερφή του που δυστυχώς ανασύρθηκαν νεκροί.

Επίσης, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα νοσηλεύεται πλέον η 38χρονη που βρισκόταν στο πρώτο όχημα, καθώς ζήτησε η ίδια να βρεθεί στην Πάτρα για να είναι κοντά στον 6χρονο γιό της που παραμένει για νοσηλεία, εκτός κινδύνου, στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας. Από το συγκεκριμένο όχημα σκοτώθηκαν ακαριαία ο 38χρονος σύζυγος της και το μόλις ενός έτους κοριτσάκι της.