Κικίλιας από Εύβοια: «Η φωτιά έφυγε γρήγορα και αυτό μας ανάγκασε να φέρουμε επιπρόσθετες δυνάμεις»

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες αναμένεται να δώσουν πυροσβέστες και εθελοντές σήμερα στην περιοχή Πετριές του δήμου Κύμης Αλιβερίου, στην Εύβοια

Κικίλιας από Εύβοια: «Η φωτιά έφυγε γρήγορα και αυτό μας ανάγκασε να φέρουμε επιπρόσθετες δυνάμεις»
INTIME NEWS
1'

Mένεται το πύρινο μέτωπο στην Εύβοια, οι εστίες πλέον είναι διάσπαρτες, αλλά η εικόνα της φανερά βελτιωμένη. Συγκεκριμένα, το μέτωπο που είναι ενεργό εντοπίζεται «εσωτερικά του τριγώνου των οικισμών Πετριές, Κριεζά και Αλώνια«, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Βασίλης Βαθρακογιάννης σε σχετική ενημέρωση.

Σημειώνεται ότι στο σημείο βρίσκεται ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

Τον υπουργό υποδέχθηκε ο διοικητής της Πυροσβεστικής, Κωσταντίνος Ψαρρός, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο του μετώπου. Στο σημείο βρίσκονται, επίσης, ο Περιφερειάρχης, Φάνης Σπανός και ο δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου, Νίκος Μπαράκος.

«Ήταν και είναι μία δύσκολη πυρκαγιά γιατί ξεκίνησε σε δύσκολο σημείο σε χορτολιβαδική και χαμηλή βλάστηση. Η φωτιά έφυγε γρήγορα και αυτό μας ανάγκασε να φέρουμε επιπρόσθετες δυνάμεις», ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή