Δημήτρης Τοπαλίδης: Κοντά στους δράστες της εμπρηστικής επίθεσης οι Αρχές

Κάμερες κατέγραψαν τους δράστες της εμπρηστικής επίθεσης κατά του αυτοκινήτου ηθοποιού Δημήτρη Τοπαλίδη στη Νέα Σμύρνη

Δημήτρης Τοπαλίδης: Κοντά στους δράστες της εμπρηστικής επίθεσης οι Αρχές
1'

Κοντά στους δράστες της εμπρηστικής επίθεσης με στόχο το αυτοκίνητο του ηθοποιού Δημήτρη Τοπαλίδη στη Νέα Σμύρνη είναι οι αστυνομικές Αρχές.

Υπό συνθήκες που ερευνά η Ασφάλεια Αττικής, το όχημα του γνωστού ηθοποιού από το «Κόκκινο Ποτάμι» και το «Μαύρο Ρόδο» τυλίχτηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/7), όταν ήταν σταθμευμένο στην οδό Τατούλων στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με την «Espresso», το κλιμάκι της Ασφάλειας Αττικής έχει περισυλλέξει υλικό από κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, στο οποίο έχουν καταγραφεί οι δράστες.

Θύμα ξυλοδαρμού πριν 1,5 χρόνο ο ηθοποιός

Υπενθυμίζεται, ότι ανήμερα της Μεγάλης Τρίτης του 2023, ο Δημήτρης Τοπαλίδης έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δυο νεαρούς στη Νέα Σμύρνη.

Ο ηθοποιός του «Μαύρου Ρόδου» είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο, τα πλευρά, ενώ έφερε αιματώματα σε πάγκρεας και συκώτι.

Όλα συνέβησαν όταν ο ηθοποιός περίμενε στο αμάξι του καθώς είχε κλείσει ο δρόμος. Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, δεν υπήρχαν πουθενά κώνοι. Μετά από λίγη ώρα στο σημείο έφτασαν δύο μεταφορείς, οι οποίοι ξεκίνησαν να τον βρίζουν. Ο ηθοποιός κατάφερε να τους ξεφύγει και να μπει στο αυτοκίνητο του και να καλέσει την αστυνομία, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα. Στη συνέχεια, βρέθηκαν στο τμήμα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή