Καρδίτσα: Οι αγρότες βγάζουν ξανά τα τρακτέρ στους δρόμους - Κλείνει ο Ε65

Η απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλίας για τον Ε65 - Κινητοποιήσεις μέσα στον Αύγουστο από τους αγρότες
2'

Στους δρόμους οδηγούνται πάλι τα τρακτέρ της Θεσσαλίας μετά τα πολλά προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι παραγωγοί, οι οποίοι προχωρούν σε κινητοποιήσεις μέσα στον Αύγουστο.

Οι πληρωμές από τον ΕΛΓΑ που αφορούν τις αποζημιώσεις από τους Daniel και Elias ήταν το αποκορύφωμα για τους ίδιους και χθες από τον κόμβο του Πλατυκάμπου ελήφθη η απόφαση να μεταφέρουν τα αγροτικά τους οχήματα και πάλι στο σημείο.

Όπως αναφέρει το larissanet.gr, την προσεχή Πέμπτη, στις 7 το απόγευμα, οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας με τα τρακτέρ τους και τα αγροτικά μηχανήματα στον κόμβο του Πλατυκάμπου.

Κλείνει ο Ε65

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας σήμερα Τρίτη (30/07/2024), από ώρα 08:00 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, θα υπάρξει προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων για λόγους ασφαλείας, λόγω της αγροτικής κινητοποίησης που θα λάβει χώρα στις 9.00:

  • Στις εισόδους - εξόδους αμφίπλευρα του Κόμβου Καρδίτσας,
  • Στην Επαρχιακή Οδό Καρδίτσας – Λάρισας, από την 8η χ/θ (ισόπεδος κυκλικός κόμβος Δέλτα Παλαμά) έως την 11η χ/θ (1η διασταύρωση Ματαράγκας – έξοδος ΒΙ.ΠΕ.),
  • Στην Ε.Ο. Καρδίτσας – Λαμίας, από την 8η χ/θ (ισόπεδος κυκλικός κόμβος Δέλτα Παλαμά) έως την 15η χ/θ (διασταύρωση Καρποχωρίου – αερογέφυρα Σοφάδων).

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

Κίνηση εντός Ε-65

Η είσοδος και η έξοδος των οχημάτων που κινούνται στον Αυτοκινητόδρομο, και προορίζονταν για τον Α/Κ Καρδίτσας θα διεξάγεται από τις προηγούμενες ή επόμενες εισόδους - εξόδους του Ε65, ήτοι τους Α/Κ Σοφάδων και Προαστίου.

Κατεύθυνση κυκλοφορίας από και προς Λάρισα:

Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο Δέλτα Παλαμά, μέσω των Τ.Κ. Γοργοβιτών – ΒΙ.ΠΕ. και είσοδο στην Επ. Ο. Καρδίτσας – Λάρισας (ύψος 1ης διασταύρωσης Ματαράγκας) και αντίστροφα.

Κατεύθυνση κυκλοφορίας από και προς Λαμία:

Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο Δέλτα Παλαμά, μέσω των Τ.Κ. Αγίων Θεοδώρων, Καρποχωρίου και είσοδο στην Ε.Ο. Τρικάλων - Καρδίτσας – Ν. Μοναστηρίου (ύψος αερογέφυρας Σοφάδων) και αντίστροφα.