Πάτρα: Έρευνα για την τραγωδία με μάνα και βρέφος

Η οικογένεια της 43χρονης Κατερίνας, θα ζητήσει τη διερεύνηση των συνθηκών των δυο θανάτων, στο Νοσοκομείο Ρίου

Πάτρα: Έρευνα για την τραγωδία με μάνα και βρέφος
2'

Ανείπωτος ο πόνος της διπλής απώλειας για την οικογένεια της 43χρονης Κατερίνας, της εγκύου, η οποία «έφυγε» αιφνιδίως από τη ζωή, μαζί με το αγέννητο παιδί της, μετά από επιπλοκές που παρουσίασε κατά τη διάρκεια της κύησης στον 8ο μήνα και ενώ είχε μεταφερθεί εσπευσμένα, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Όπως αναφέρει το pelop.gr η οικογένειά της προτίθεται να ζητήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης από την αρμόδια αρχή, προκειμένου να διαπιστωθεί τι συνέβη στη γυναίκα που μαζί με τον σύζυγό της επρόκειτο να γίνουν για δεύτερη φορά γονείς, μ’ εκείνη και το βρέφος να «σβήνουν». Οι δικοί της άνθρωποι, που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πώς από τη μία στιγμή η Κατερίνα τους και το μωρό που κυοφορούσε χάθηκαν ξαφνικά, θ’ αναζητήσουν απαντήσεις για τις συνθήκες των δύο θανάτων.

Υπενθυμίζεται ότι σχεδόν την ίδια ώρα με τον χαμό της 43χρονης, κατεγράφη ένα ακόμα περιστατικό με έγκυο, η οποία παρουσίασε την ίδια γυναικολογική επιπλοκή, ούσα σχεδόν στην ίδια ηλικία και στην ίδια κλινική, το ίδιο χρονικό διάστημα! Η συγκεκριμένη γυναίκα που βρισκόταν στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο του Ρίου, χάνοντας τελικά το βρέφος, με την ίδια ωστόσο να καταφέρνει να κρατηθεί στη ζωή!

Δεν συνέβη όμως το ίδιο με την Κατερίνα, η οποία υπέστη τριπλή ανακοπή με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί, να εισαχθεί στη ΜΕΘ και άμεσα οι γιατροί να προχωρήσουν σε επέμβαση για να «πάρουν» το παιδί, το οποίο όμως ήταν ήδη νεκρό! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα διεκομίσθη εκτάκτως στο νοσοκομείο, κατόπιν παρότρυνσης της γυναικολόγου που την παρακολουθούσε, καθώς είχε νιώσει έντονους πόνους. Ο σύζυγός της κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο και συνόδευσε τη σύζυγό του μέχρι το νοσοκομείο, όπου έξω από τα Επείγοντα διαπιστώθηκε πως είχε και αιμορραγία. Ηδη ενώ περίμεναν να τη δουν οι γιατροί, ο άνδρας της φώναζε προς το νοσηλευτικό προσωπικό ότι η γυναίκα του δεν έδειχνε να είναι καλά και «πάγωνε».

Τέλος , υπενθυμίζετατι ότι το μεσημέρι Δευτέρα 29/07/2023, σε κλίμα οδύνης, τελέστηκε η κηδεία της, στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών και η ταφή έγινε στο Κοιμητήριο Αχαϊκού.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή