Θεσσαλονίκη: Χτύπησε την 5χρονη εγγονή μέσα σε παντοπωλείο - Την κατήγγειλε υπάλληλος καταστήματος

Η 50χρονη γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη καθώς οι γονείς δεν υπέβαλαν έγκληση εναντίον της
Φωτογραφία αρχείου
2'

Σοκαριστική είδηση από τη Θεσσαλονίκη, με γιαγιά να χτυπά δημόσια την 5χρονη εγγονή της.

Χτύπησε την 5χρονη εγγονή της μέσα σε παντοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη συνέχεια την κατήγγειλε υπάλληλος καταστήματος, συνελήφθη, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη καθώς οι γονείς δεν υπέβαλαν μήνυση εναντίον της.

Η 50χρονη γυναίκα τράβηξε δυνατά από τα μαλλιά το 5χρονο κορίτσι ενώ απείλησε πως θα την στείλει... στον αγύριστο αν δεν σταματήσει να κλαίει. Όλα αυτά έγιναν μπροστά σε μια εργαζόμενη η οποία σοκαρισμένη παρατηρούσε το σκηνικό , προτού ενημερώσει αστυνομικούς οι οποίοι βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση από το κατάστημα.

Χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά προτού οι αστυνομικοί να εντοπίσουν τη γυναίκα μαζί με το ανήλικο παιδί και να τη συλλάβουν. Στη συνέχεια ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος της και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Αφότου ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία σε «ελαφρά σωματική βλάβη». Η 50χρονη απαλλάχθηκε μια και καλή από την κατηγορία καθώς οι γονείς του παιδιού δεν θέλησαν να υποβάλουν έγκληση εναντίον της.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 18 Ιουλίου. Σύμφωνα με την κατάθεση της υπαλλήλου η κατηγορούμενη μπήκε στο μαγαζί με έναν άντρα και το 5χρονο κοριτσάκι, ενώ λίγα αργότερα άκουσε τα κλάματα του παιδιού και τη γυναίκα να απειλεί πως θα το στείλει στον αγύριστο.

Μόλις η υπάλληλος αντιλήφθηκε πως η γυναίκα δεν είναι η μητέρα του κοριτσιού έσπευσε να ενημερώσει τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που βρίσκονταν σε κοντινό σημείο.

Στην απολογία της η 50χρονη υποστήριξε πως δεν θα έκανε ποτέ κακό στο παιδί καθώς το αγαπάει. Η ίδια ισχυρίστηκε επίσης πως μπήκαν στο μαγαζί για να αγοράσει δύο μπουκαλάκια νερό για να καθαρίσει το πρόσωπο του κοριτσιού που είχε λερωθεί και τότε η 5χρονη ξεκίνησε να κλαίει. Τέλος, είπε πως την έπιασε πίσω από το κεφάλι για να φύγουν και ουδέποτε τη χτύπησε.

Σχετικές ειδήσεις