Τίνα Αλεξανδρή: «Ήρθες, άνθισες και έφυγες νωρίς» - Το σπαρακτικό αντίο της Μαριλένας Γεραντώνη

Θρήνος στον δημοσιογραφικό κόσμο για τον θάνατο της Τίνας Αλεξανδρή

Τίνα Αλεξανδρή: «Ήρθες, άνθισες και έφυγες νωρίς» - Το σπαρακτικό αντίο της Μαριλένας Γεραντώνη
2'

Θρήνο σκόρπισε η είδηση θανάτου της δημοσιογράφου του Mega, Τίνας Αλεξανδρή, η οποία έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (30/7), ύστερα από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Το δυσάρεστο νέο γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο της συναδέλφου Παναγιώτας Αλεξανδρή.»

Από εκείνη τη στιγμή πλήθος φίλων και συναδέλφων αποχαιρετούν με συγκινητικά λόγια την Τίνα Αλεξανδρή, ανάμεσα τους και η πρώην παρουσιάστρια του Mega, Μαριλένα Γεραντώνη.

Το πρωί της Τετάρτης (31/7) η γνωστή παρουσιάστρια προχώρησε σε μία σπαρακτική ανάρτηση για τον χαμό της αγαπημένης φίλης και συναδέλφου της, Τίνας Αλεξανδρή.

«Αν η ευγένεια είχε χρώμα, θα ήταν ροζ… Αν η καλοσύνη και η γλυκύτητα είχαν μορφή, θα ήταν σαν τις ολάνθιστες κερασιές την άνοιξη στην αγαπημένη σου Ιαπωνία… η sakura όπως με έμαθες ότι λέγεται, θυμάσαι; Αυτά τα τρυφερά πανέμορφα λουλούδια που όταν ανθίζουν στα δέντρα, το γιορτάζουν στη χώρα με τρόπο μοναδικό, γιατί γεμίζουν τις καρδιές με αισιοδοξία και ζεστασιά. Ζουν όμως για πολύ λίγες μέρες και θυμίζουν στους ανθρώπους πόσο εφήμερη και εύθραυστη είναι η ζωή. Έτσι κι εσύ, ήρθες, άνθησες και ομόρφυνες τον κόσμο με ευγένεια, γλυκύτητα, ομορφιά, καλοσύνη και αρετές σπάνιες. Όμως έριξες τα πέταλα σου νωρίς. Πολύ νωρίς. Σαν τα ανθάκια στις κερασιές στους κήπους του Κιότο και της Οκινάουα που ονειρευόσουν μια μέρα να δεις από κοντά. Αντίο αγαπημένη μου Tina…», έγραψε χαρακτηριστικά η Τίνα Γεραντώνη.

Η εξόδιος ακολουθία για την Τίνα Αλεξανδρή θα ψαλεί αύριο, Πέμπτη 1η Αυγούστου, στις 10:30 π.μ., στον Ι.Ν. Αγίου Κοσμά Αιτωλού, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή