Κορωπί: Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην Αγία Μαρίνα - Καίει κοντά σε σπίτια, ήχησε το 112

Επί ποδός η Πυροσβεστική για φωτιά στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου

Κορωπί: Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην Αγία Μαρίνα - Καίει κοντά σε σπίτια, ήχησε το 112
EUROKINISSI
1'

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Αγία Μαρίνα στο Κορωπί. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, κοντά σε σπίτια, ενώ ήχησε και το 112 καλώντας τους κατοίκους της περιοχής Μεγάλο Μετόχι να απομακρυνθούν προς τη Λεωφόρο Κορωπίου- Αγίας Μαρίνας

Δείτε βίντεο από τη φωτιά:

Γαι την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν άμεσα οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης.

Συγκεκριμένα επιχειρούν 80 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων, 25 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα με τη συνδρομή εθελοντών πυροσβεστών και υδροφόρων ΟΤΑ. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Σημειώνεται ότι λόγω της πυρκαγιάς διενεργείται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη συμβολή των Λ. Αγίας Μαρίνας και Λ. Αγίου Δημητρίου στην περιοχή του Αμπελώνα Κορωπίου.

Ήχησε το 112 για την απομάκρυνση κατοίκων

Σημειώνεται ότι για την πυρκαγιά εστάλη στις 11:25 προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους της περιοχής να είναι σε ετοιμότητα.

Λίγο αργότερα, στις 11.34 το 112 ήχησε ξανά καλώντας τους κατοίκους στην περιοχή Μεγάλο Μετόχι να απομακρυνθούν προς τη Λεωφόρο Κορωπίου- Αγίας Μαρίνας.

Στις 12.09 το 112 ήχησε για τρίτη φορά καλώντας τους κατοίκους των περιοχών Μεγάλο Μετόχι και Ξελαφτάκι να απομακρυνθούν προς την Οδό Αγίου Δημητρίου και προς την Παραλιακή Λεωφόρο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή