Φωτιά στην Εύβοια: Τούμπαρε πυροσβεστικό όχημα - Τραυματίστηκε ένας πυροσβέστης

Φωτιά στην Εύβοια: Τούμπαρε πυροσβεστικό όχημα - Τραυματίστηκε ένας πυροσβέστης
2'

Ανατράπηκε πυροσβεστικό όχημα της Π.Υ. Χαλκίδας σε χαράδρα στο μέτωπο ανάμεσα σε Πισσώνα και Αφράτι στο οποίο επέβαινε 1 πυροσβέστης, σύμφωνα με το eviaonline.

Αυτή την στιγμή έρευνες κάνει ελικόπτερο της πυροσβεστικής και σπεύδουν ΕΚΑΒ στο σημείο.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του eviaonline, ο πυροσβέστης βρέθηκε τραυματισμένος αλλά έχοντας τις αισθήσεις του. Είπε ότι πονάει. Αυτή την στιγμή προσπαθεί να τον απεγκλωβίσει το ΕΚΑΒ ώστε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ο πυροσβέστης είχε πάει για ανεφοδιασμό του οχήματος με νερό και για άγνωστους λόγους το όχημα έπεσε μέσα στη χαράδρα.

Ο πυροσβέστης που έπεσε στο γκρεμό έξω από το Αφράτι με το πυροσβεστικό όχημα είναι από το Γυμνό της Ερέτριας και έχει τρία παιδιά.

Το ένα μάλιστα είναι μόλις 10 ημερών.

Αυτή την στιγμή μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας από το ΕΚΑΒ. Έχει τραυματιστεί στη μέση του.

Την ίδια ώρα, νέες αναζωπυρώσεις της φωτιάς στην Εύβοια σημειώθηκαν σήμερα το πρωί, με μαρτυρίες εθελοντών που παραμένουν στο σημείο να ισχυρίζονται πως το έργο της πλήρους πυρόσβεσης εμποδίζουν οι ισχυροί άνεμοι.

Ο κ. Κώστας, εθελοντής από τον Μύτικα μιλώντας αποκλειστικά στο Newsbomb.gr και τον Χάρη Γκίκα είπε ότι χθες «το μεσημέρι αντιληφθήκαμε τη φωτιά». Πρόσθεσε ότι «επειδή γνωρίζουμε τα μονοπάτια στην περιοχή, βοηθήσαμε τους πυροσβέστες», ωστόσο υπογράμμισε ότι «κάποια στιγμή η φωτιά μας κύκλωσε και βγήκαμε στο τσακ».

Ο κ. Κώστας τόνισε «θα θρηνούσαμε σίγουρα θύματα», αν δεν προλάβαιναν οι πυροσβέστες να σβήσουν τη φωτιά κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αμέσως μετά, ο ίδιος έκανε λόγο για αναζωπυρώσεις στο Αφράτι και υπογράμμισε ότι τα πεζοπόρα τμήματα κάνουν ό,τι μπορούν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή