Χαλκιδική: Χτυπούσε άγρια με τη ζώνη τη σύντροφό του μπροστά στα παιδιά τους - Χειροπέδες σε 39χρονο

Ο δράστης δεν δίστασε να βιαιοπραγήσει και σε βάρος του 7χρονου παιδιού του ενώ η 28χρονη σύντροφός του και θύμα κακοποίησης βρήκε την δύναμη και τον κατήγγειλε με αποτέλεσμα τη σύλληψή του
Φωτογραφία αρχείου
1'

Ένα νέο σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βλέπει το φως αυτή τη φορά τη Χαλκιδική, με θύμα μία νεαρή γυναίκα 28 ετών και δράστη τον 39χρονο σύντροφό της.

Συγκεκριμένα ο θύτης έβρισε και απείλησε την 28χρονη, την οποία γρονθοκόπησε και χτύπησε άγρια με τη ζώνη του μπροστά στα έντρομα μάτια των τριών παιδιών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό έγινε στις 19 Ιουλίου στην παραλία των Νέων Μουδανιών, όπου ο 39χρονο έβρισε την 28χρονη και την απείλησε, ενώ όταν γύρισαν στο σπίτι τους, άρχισε να χτυπαει την κοπέλα σε όλο της το σώμα με την ζώνη του, ενώ την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο προκαλώντας της σοβαρές βλάβες.

Είχε χτυπήσει και το παιδί τους

Το επεισόδιο σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των τριών ανήλικων παιδιών τους, ενώ ο άντρας δεν δίστασε να απειλήσει την γυναίκα ότι θα της κάνει κακό με μαχαίρι, το οποίο κρατούσε στο χέρι του.

Από τον 39χρονο δεν γλίτωσε ούτε το 7χρονο παιδί τους, το οποίο μία ημέρα νωρίτερα κλωτσούσε και χτυπούσε στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στην κατάθεσή του το θύμα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα κακοποίησης από τον δράστη, αφού γινόταν συστηματικά τα τελευταία 8 χρόνια, ενώ μετά το τελευταίο περιστατικό, η γυναίκα βρήκε την δύναμη και κατήγγειλε τον σύντροφό της, σε βάρος του οποίου υπέβαλε μήνυση για εξύβριση και ενδοοικογενειακή βία, ενώ ο 39χρονος συνελήφθη.