Φθιώτιδα: Πήγαν για έλεγχο σε επιχείρηση και τις χτύπησε ο ιδιοκτήτης

Ο 59χρονος επιχειρηματίας 

Φθιώτιδα: Πήγαν για έλεγχο σε επιχείρηση και τις χτύπησε ο ιδιοκτήτης
1'

Τον ξυλοδαρμό τους από ιδιοκτήτη επιχείρησης, κατήγγειλαν στην αστυνομία, δύο γυναίκες υπάλληλοι δημόσιας υπηρεσίας, οι οποίες στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους μετέβησαν στο χώρο για έλεγχο.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, σύμφωνα με τις δύο γυναίκες ηλικίας 46 και 50 ετών, το περιστατικό συνέβη στη 1:00’ το μεσημέρι της Τετάρτης (31/7), όταν μετέβησαν στην επιχείρηση για έλεγχο.

Όπως κατήγγειλαν, ο 59χρονος τις εμπόδισε να κάνουν τον έλεγχο και αφού τις απείλησε και τις εξύβρισε με πολύ άσχημο τρόπο, τις έσπρωξε και τις χτύπησε με σφαλιάρες, ενώ στη συνέχεια κλώτσησε και το υπηρεσιακό τους αυτοκίνητο, όταν εκείνες τράπηκαν σε φυγή!

Σε κατάσταση σοκ έσπευσαν στο οικείο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλουν τη μήνυση, ενώ εξετάστηκαν και στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Την ίδια ώρα περιπολικό μετέβη στην επιχείρηση όπου ο 59χρονος δράστης είχε εξαφανιστεί και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για να συλληφθεί.

Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, απειλής, εξύβρισης, σωματικής βλάβης και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Συγχρόνως παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση των δύο γυναικών, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή