Απόστολος Χρήστου: Η Πετρούπολη τιμά το «δικό της παιδί» μετά το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο δήμαρχος της Πετρούπολης θα εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο την μετονομασια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της πόλης σε Απόστολος Χρήστου
INTIME SPORTS
1'

Ο δήμος Πετρούπολης τιμά τον ασημένιο Ολυμπιονίκη Απόστολο Χρήστου, το παίδι της πόλης που έκανε υπερήφανη όλη τη χώρα με τις επιδόσεις του στην Ολυμπιάδα του Παρισιού.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, επικοινώνησε με τον πατέρα του αθλητή, Θωμά Χρήστου, προκειμένου να τον συγχαρεί για την επιτυχία του γιου του και να του μεταφέρει τα συγχαρητήρια του Δημοτικού Συμβουλίου και ολόκληρης της πόλης για το επίτευγμά του αλλά και τις ευχές για πολλές ακόμη επιτυχίες.

Παράλληλα, ο κ. Σίμος γνωστοποίησε στον πατέρα του πρώτου Έλληνα Ολυμπιονίκη σε πισίνα, την απόφασή του να εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο τη μετονομασία του κολυμβητηρίου της πόλης σε «Δημοτικό Κολυμβητήριο: Απόστολος Χρήστου», εκφράζοντας την πεποίθηση πως η εισήγηση θα γίνει ομόφωνα δεκτή.

Ο πατέρας του Πετρουπολιώτη Ολυμπιονίκη, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τα συγχαρητήρια αλλά και την απόφασή του για την ονοματοδοσία του κολυμβητηρίου.