Ανείπωτη τραγωδία στον Πύργο: 44χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο - Πριν ένα μήνα είχε γίνει πατέρας

Ανείπωτος θρήνος για τον 44χρονο δικυκλιστή που σκοτώθηκε σε τροχαίο
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (2/8) στον επαρχιακό δρόμο Γαστούνης-Βαρθολομιού, με έναν 44χρονο δικυκλιστή να χάνει την ζωή του στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο άτυχος άνδρας, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, όταν έχασε τον έλεγχο -κάτω από αδιευκρίνιστες ως ώρας συνθήκες- της μηχανής που οδηγούσε, και προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με τον 44χρονο να εκτοξεύεται αρκετά μέτρα μακριά και να χτυπά σοβαρά σε όλο του το σώμα, με τα τραύματα στο κεφάλι του να ήταν εκείνα που του στοίχησαν τη ζωή του.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας της περιοχής, ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, με τους γιατρούς να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο άτυχος άνδρας ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά, μάλιστα ένα πριν το τροχαίο, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε αυτή η τραγωδία που στοίχισε τη ζωή στον άτυχο 44χρονο διενεργεί το ΑΤ Πηνείου.

Σχετικές ειδήσεις