Σητεία: Ανήλικοι βανδάλιζαν πινακίδες με σπρέι - Συνελήφθησαν μαζί με τους γονείς τους

Δύο ανήλικα άτομα συνελήφθησαν στη Σητεία για βανδαλισμούς, παράνομη κατοχή όπλων και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας -  Συνελήφθησαν επίσης και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας.

Σητεία: Ανήλικοι βανδάλιζαν πινακίδες με σπρέι - Συνελήφθησαν μαζί με τους γονείς τους
1'

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας συνέλαβαν το πρωί του Σαββάτου (3/8) δύο ανήλικα παιδιά στην περιοχή του Δήμου Σητείας, που κατηγορήθηκαν για βανδαλισμούς, παράνομη κατοχή όπλων και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, σπρέι χρώματος και αυτοκόλλητα. Οι ανήλικοι είχαν χρησιμοποιήσει τα σπρέι και τα αυτοκόλλητα για να βανδαλίσουν πινακίδες οδικής σήμανσης και διάφορα σημεία της πόλης.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι γονείς των ανήλικων για παραμέληση εποπτείας των παιδιών τους, όπως προβλέπει η νομοθεσία.

Η προανάκριση για την υπόθεση διεξάγεται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας. Οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν τις λεπτομέρειες και τις συνθήκες του περιστατικού, προκειμένου να διαλευκάνουν πλήρως την υπόθεση και να αποδοθούν οι ευθύνες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών για να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες που τους βαρύνουν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή