Φρίκη στην Καλαμάτα: Κατήγγειλε τον αδελφό της για... βιασμό - Τα μαρτύρια της 36χρονης

Η 36χρονη γυναίκα κατάφερε και ενημέρωσε την αστυνομία καταγγέλλοντας τον αδελφό της για βιασμό αλλά και απειλή

Φρίκη στην Καλαμάτα: Κατήγγειλε τον αδελφό της για... βιασμό - Τα μαρτύρια της 36χρονης
Unsplash
2'

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με πολλά εξ αυτών να προκαλούν ανατριχίλα. Στην Καλαμάτα μία γυναίκα ηλικίας 36 ετών κατήγγειλε τον ίδιο της τον αδελφό για βιασμό και για απειλή. Η γυναίκα κατάφερε να επικοινωνήσει με την αστυνομία και να ενημερώσει για τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του αδελφού της.

Ειδικότερα, η 36χρονη κάλεσε τη γράμμα έκτακτης ανάγκης 112, αφού προηγουμένως ο αδελφός της την είχε διώξει από το σπίτι, απειλώντας την σωματική της ακεραιότητα, αν ενημέρωνε τις αρχές για τον εφιάλτη που φέρεται να ζούσε δίπλα του.

Ήταν το βράδυ στις 31 Ιουλίου όταν η 36χρονη μην αντέχοντας άλλο τον βιασμό της τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε πως το προηγούμενο βράδυ ο αδελφός της την έδιωξε από το σπίτι, όπου ζούσε μαζί του. Εκείνη περιφερόταν στους δρόμους και κοιμόταν σε υπαίθριο παγκάκι. Μάλιστα, ανέφερε ότι ο 37χρονος την απείλησε για τη σωματική της ακεραιότητα, σε περίπτωση που αυτή προέβαινε σε καταγγελία για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της απ’ αυτόν.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο εφιάλτης της άρχισε είκοσι μέρες πριν βρει τη δύναμη να προχωρήσει στην καταγγελία. Από τότε και μέχρι μία εβδομάδα, όπως είπε, πριν ο αδελφός της υπό τη διαρκή απειλή του διωγμού της από το σπίτι, την εξανάγκαζε σχεδόν σε καθημερινή βάση σε συνουσία.

Συνελήφθη ο 37χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της αδελφής του

Στη συνέχεια, ο 37χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο, όπου καταδικάστηκε για την απειλή σε 6 μήνες φυλάκιση, με αναστολή. Ο 37χρονος αφέθηκε ελεύθερος και του απαγορεύτηκε να πλησιάζει την αδελφή του σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Δικογραφία για την καταγγελία του βιασμού

Για την καταγγελία του βιασμού σχηματίζεται δικογραφία, ενώ δόθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση της 36χρονης. Η γυναίκα μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών και διαμένει σε ασφαλή χώρο, ενώ δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε την χορήγηση πρόσβασης στην εφαρμογή panic button. Επίσης, της χορηγήθηκε κατάλογος με τους φορείς και τις υπηρεσίες παροχής αρωγής σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή