Ακυβέρνητο έμεινε ιστιοφόρο με 5 επιβάτες όταν ο σκίπερ έπεσε στη θάλασσα

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ που εκτυλίχθηκε στον Κορινθιακό καθώς βρέθηκε ζωντανός καπετάνιος που έπεσε στη θάλασσα το απόγευμα του Σαββάτου!
1'

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου στο Λιμενικό, όταν ένας καπετάνιος ιστιοφόρου έπεσε στη θάλασσα στον Κορινθιακό Κόλπο και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε επιβάτες είχαν νοικιάσει το ιστιοφόρο για μια βόλτα στη θαλάσσια περιοχή του Διακοπτού. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η μηχανή χάλασε και ο καπετάνιος άνοιξε τα πανιά για να επιστρέψουν.

Ωστόσο, λόγω των ισχυρών ανέμων, ο καπετάνιος βρέθηκε στη θάλασσα, αφήνοντας τους επιβάτες μόνους σε ένα ακυβέρνητο σκάφος.

Το Λιμενικό αντέδρασε άμεσα, στέλνοντας ένα ελικόπτερο στην περιοχή. Μετά από αρκετές ώρες ο άνδρας εντοπίστηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου από διασώστες και είναι καλά στην υγεία του.

Το ιστιοφόρο με 5 τουρίστες και τον καπετάνιο, απέπλευσε από τον Άγιο Νικόλαο Φωκίδας όταν ξαφνικά υπέστη μηχανική βλάβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καπετάνιος θέλησε να συνεχίσει την πορεία του σκάφους κατεβάζοντας τα πανιά. Τότε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο καπετάνιος έπεσε στη θάλασσα κι ενώ στην περιοχή έπνεαν δυνατοί άνεμοι.