Διδυμότειχο: Τρομακτικά τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης - Άγριος ο βιασμός της 32χρονης

Ο δράστης χτυπούσε το θύμα μέχρι και με ξύλο - Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης μετά τον βιασμό της 32χρονης
Pixabay
2'

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της 32χρονης γυναίκας που είχε υποστεί βιασμό από τον 32χρονο σύντροφό της και τα αποτελέσματα είναι σοκαριστικά, καθώς αποδείχθηκε πως ο βιασμός της γινόταν κατ’ εξακολούθηση τόσο κατά όσο και παρά φύσιν.

Μάλιστα, ενδεικτικό της αγριότητας του δράστη -ο οποίος ακόμη αναζητείται- αποτελεί το ότι το θύμα φέρει μεγάλα αιματώματα και εκχυμώσεις κυριολεκτικά σε όλο της κορμί, ενώ ο 32χρονος τη χτυπούσε ακόμη και με ξύλο.

Βιασμός στο Διδυμότειχο: Την... έβγαζε βόλτα με γυαλιά ηλίου

Μετά την εξέταση η γυναίκα έλαβε εξιτήριο και μεταφέρθηκε σε δομή κακοποιημένων γυναικών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Thesstoday.gr, o 32χρονος, που έχει ξανά απασχολήσει την Αστυνομία για περιστατικά κακοποίησης γυναικών, την είχε εσώκλειστη στο σπίτι και την… έβγαζε βόλτα με μάσκα και γυαλιά ηλίου για να μην φαίνονται τα χτυπήματά της.

Σημειώνεται ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του διαδικτύου, όμως η ίδια, όπως ανέφερε στις αρχές δεν πίστευε πως θα βρισκόταν αντιμέτωπη μ’ αυτόν τον εφιάλτη.

Μητέρα 5 παιδιών η 32χρονη που υπέστη βιασμό στο Διδυμότειχο

Η γυναίκα κατάγεται από την Καβάλα και έχει αποκτήσει 5 παιδιά με άλλον σύντροφο. Πριν από έναν μήνα γνώρισε μέσω διαδικτύου τον 35χρονο κατηγορούμενο και συμφώνησε να συναντηθούν από κοντά. Άφησε τα παιδιά της στην Καβάλα και έφτασε στο Διδυμότειχο με λεωφορείο για να τον γνωρίσει.

Από την καφετέρια στην οποία συναντηθήκαν ο δράστης κατάφερε να την πείσει πως είναι ο άνθρωπός της και να την οδηγήσει στο σπίτι του. Τότε, τη φυλάκισε σπίτι και, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ξεκίνησε να τη βιάζει και να την κακοποιεί.

Προκειμένου να μειώσει την αντίδρασή της, ο δράστης αποφάσισε να βγάλει τη γυναίκα μια βόλτα και αυτή ξέφυγε της προσοχής του. Πήγε σε μία καφετέρια, κατήγγειλε στους πελάτες την ιστορία της και ότι έπρεπε να καλέσουν την Αστυνομία.

Μόλις οι αστυνομικοί είδαν τα σημάδια στο σώμα της, τη μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμότειχου, μαζί τα παιδιά της όπου κρατούνται για φύλαξη.

Το θύμα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν μπορεί να αποκτήσει την εφαρμογή panic button, καθώς δεν έχει κινητό και δεν έχει και χρήματα για να αγοράσει, ενώ ο 35χρονος φέρεται να είχε προφυλακιστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Επίσης, τον Φεβρουάριο ο 35χρονος, είχε απασχολήσει την αστυνομία όταν είχε τραυματισθεί σοβαρά από συμπλοκή με συνομήλικο του για προσωπικές διάφορες ερωτικού περιεχομένου.

Σχετικές ειδήσεις