Καστοριά: Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό και εγκλωβισμό οδηγού

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό και τραυματισμό οδηγού αυτοκινήτου, σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Αμυνταίου – Καστοριάς
1'

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 4 Αυγούστου 2024, στην επαρχιακή οδό Αμυνταίου – Καστοριάς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τροχαίο ατύχημα συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, λίγο πριν τις 4:00 μ.μ., όταν ο οδηγός ενός ΙΧ επιβατικού έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε μία κολόνα ηλεκτροφωτισμού που βρίσκεται στο σημείο. Στη συνέχεια, από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το όχημα εκσφενδονίστηκε για περίπου εκατό μέτρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο οδηγός του οχήματος εγκλωβίστηκε τραυματισμένος μέσα σε αυτό και χρειάστηκε η επέμβαση κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς για τον απεγκλωβισμό του και την μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο έσπευσε από την πρώτη στιγμή μεγάλη δύναμη της τροχαίας Καστοριάς για να ερευνήσει τα αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα και να διευκολύνει την κίνηση των οχημάτων στην περιοχή.

Τέλος, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς προχώρησε σε πλύση του οδοστρώματος, καθώς είχαν χυθεί λάδια από τη μηχανή του οχήματος. Επίσης, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ Καστοριάς ενήργησε για την διακοπή της ηλεκτροδότησης στην κολόνα ηλεκτροφωτισμού για να μην δημιουργηθεί κάποια σημαντικότερη βλάβη.