Καλαμάτα: Τα πρώτα λόγια της γυναίκας που βίαζε ο αδερφός της - Κοιμόταν στα παγκάκια να σωθεί

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το μέγεθος της φρίκης
1'

Νέες αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που έζησε μια γυναίκα από την Καλαμάτα στα χέρια του ίδιου της του αδελφού, ο οποίος τη βίαζε επί 20 ημέρες, έρχονται στη δημοσιότητα.

Όπως αποκάλυψε το STAR, στις 9 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης οι αστυνομικοί εντόπισαν το θύμα σε άθλια κατάσταση. Λίγο νωρίτερα είχε καλέσε το 112 και κατήγγειλε το περιστατικό.

«Ο αδερφός μου με βίαζε για 20 ημέρες μέχρι και πριν από μία εβδομάδα. Με απείλησε με τη σωματική μου ακεραιότητα αν τον καταγγείλω για τα όσα έκανε. Μου έλεγε ότι θα με διώξει από το σπίτι», ήταν τα πρώτα λόγια της γυναίκας στους αστυνομικούς.

Η 36χρονη αποκάλυψε στις αρχές ότι ο αδερφός της την είχε διώξει από το σπίτι την προηγούμενη ημέρα και εκείνη περιφερόταν στο κέντρο της πόλης χωρίς να ξέρει πού να παει. Μάλιστα κοιμήθηκε σε παγκάκι, ενώ ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Δύο ώρες μετά, στις 11 το βράδυ, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 35χρονο αδερφό. Η πρώτη δικογραφία αφορά σε ενδοικογενειακή, απειλή και μετά τη δίκη του στο αυτόφωρο αφέθηκε ελεύθερος με ποινή 6 μηνών, αλλά με τον όρο να μην πλησιάζει την αδερφή του στα 50 μέτρα. Η δεύτερη δικογραφία για τον βιασμό εξετάζεται ήδη από τις δικαστικές αρχές.

Η 36χρονη βρίσκεται σε προστατευμένο περιβάλλον, καθώς ζήτησε να μεταφερθεί σε δομή.

Σχετικές ειδήσεις