Κρήτη: Στα δικαστήρια Ηρακλείου ο Ελληνοκαναδός - Πρώτη κατάθεση για τον άγριο ξυλοδαρμό του

Ο Ελληνοκαναδός βρέθηκε στα γραφεία της ανακρίτριας για περίπου μισή ώρα 
cretalive
1'

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας, λίγες ημέρες μετά το εξιτήριό του από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, ο 49χρονος Εμμανουήλ Κακουλάκης, ο ελληνοκαναδός που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο κέντρο του Ηρακλείου, ενώ διασκέδαζε με την οικογένειά του.

Ο 49χρονος εμφανίστηκε στα δικαστήρια συνοδευόμενος από τη σύζυγο, τον δικηγόρο του Μανώλη Τρούλη, ενώ - σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, μπήκε μόνος στο γραφείο της αρμόδιας ανακρίτριας, προκειμένου να δώσει την πρώτη του κατάθεση για το περιστατικό που τον έστειλε στο νοσοκομείο και σημάδεψε τις διακοπές της οικογένειας στην Κρήτη.

Ο χρηματιστής, παρέμεινε περίπου μισή ώρα στο γραφείο της ανακρίτριας, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις σε σχέση με τα όσα συνέβησαν εκείνο τη νύχτα στο μπαρ, αλλά και για την κατάσταση της υγείας του.

Στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκαν και αρκετοί συγγενείς του 49χρονου, που έσπευσαν, από την πρώτη στιγμή να σταθούν δίπλα στην οικογένεια, σε αυτή την δοκιμασία. Υπενθυμίζεται ότι αν και διαμένει στον Καναδά, ο χρηματιστής έλκει την καταγωγή του από τα Ανώγεια.

Σχετικές ειδήσεις