Ψυχικό: Η στιγμή της στυγερής δολοφονίας του τοπογράφου – Σοκαριστικό βίντεο

Καρέ – καρέ η εν ψυχρώ εκτέλεση του τοπογράφου, Παναγιώτη Στάθη, στο Ψυχικό.
2'

Κάτι παραπάνω από ένας μήνας έχει περάσει από τη εν ψυχρώ δολοφονία του τοπογράφου, Παναγιώτη Στάθη, στην οδό 25ης Μαρτίου, στο Ψυχικό. Το MEGA έφερε απόψε (05/08) στο «φως» ένα σοκαριστικό βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή του στυγερού εγκλήματος.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο δολοφόνος αδειάζει το όπλο στο σώμα του άνδρα και αμέσως μετά, βγάζει και δεύτερο, με σκοπό να τού ρίξει τη χαριστική βολή.

Ο τοπογράφος είχε ξεκινήσει από το σπίτι του, στο Χαλάνδρι και σε λίγα λεπτά, έφθασε στη συμβολή των οδών Κρήτης και 25ης Μαρτίου, όπου βρίσκεται η επιχείρηση που διατηρούσε με τον συνεργάτη του. Ο δράστης φέρεται πως τον ακολουθεί όλο αυτό το διάστημα, επί 3,5 περίπου χιλιόμετρα.

Μόλις ο 54χρονος πάρκαρε το μαύρο όχημα με τα φιμέ τζάμια, ο δράστης με τη μοτοσυκλέτα, φορώντας μαύρα ρούχα και λευκό κράνος, προσέγγισε την πόρτα του οδηγού. Έβγαλε το πιστόλι και μέσα σε έξι δευτερόλεπτα, πυροβόλησε τουλάχιστον 15 φορές εις βάρος του θύματος. Κατόπιν, ψάχνει και το δεύτερο όπλο, προσπαθώντας παράλληλα να σταθεροποιήσει τη μηχανή του. Όταν οπλίσθηκε εκ νέου, «άνοιξε» ξανά πυρ εναντίον του θύματος. Ο επαγγελματίας δολοφόνος εκτέλεσε και εξαφανίσθηκε από το σημείο.

Παράλληλα, οι εξελίξεις «τρέχουν» και οι έρευνες προχωρούν για τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του τοπογράφου. Οι αρχές προαναγγέλλουν συλλήψεις για τη «μαφία» της Μυκόνου και την αποκάλυψη όλης της αλήθειας για την εκτέλεση του τοπογράφου.

Μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση, ο κατηγορούμενος, ηλικίας 44 ετών, εξακολουθεί να μην παραδέχεται την εμπλοκή του και την αστυνομία να προσπαθεί να εντοπίσει τη μηχανή και τα όπλα της δολοφονίας.

Σχετικές ειδήσεις