Σπέτσες: Αναστέλλουν τη λειτουργία των θαλάσσιων ταξί - Διαμαρτύρονται για πρόστιμο σε συνάδελφό

Για ποιο λόγο επιβλήθηκε το πρόστιμο
EUROKINISSI
1'

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες εν μέσω της τουριστικής περιόδου, καθώς οι ιδιοκτήτες των θαλάσσιων ταξί στις Σπέτσες, αναστέλλουν τη λειτουργία τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας για πρόστιμο που επιβλήθηκε σε συνάδελφό τους.

Μάλιστα οι ίδιοι χαρακτηρίζουν άδικο το εν λόγω πρόστιμο που επιβλήθηκε πριν μερικά εικοσιτετράωρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο πλαίσιο έκτακτου ελέγχου, υπάλληλοι του ΣΔΟΕ ζήτησαν από δύο ζευγάρια επιβατών, που επέβαιναν στο θαλάσσιο ταξί έχοντας ως αφετηρία την Κόστα Πόρτο – Χελίου και προορισμό τις Σπέτσες, να τούς προσκομίσουν τις αποδείξεις για τη μεταφορά τους. Οι επιβάτες προσκόμισαν όντως τις σχετικές αποδείξεις, κατόπιν, ωστόσο, ρωτήθηκαν από τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ, αν οι αποδείξεις είχαν κοπεί στην Κόστα, δηλαδή κατά την επιβίβασή τους, ή αφότου ξεκίνησε το σκάφος να κατευθύνεται προς τις Σπέτσες.

Τότε, οι επιβάτες απάντησαν ότι οι αποδείξεις κόπηκαν στη μέση της διαδρομής, με αποτέλεσμα να επιβληθεί στον ιδιοκτήτη που τούς εξυπηρέτησε πρόστιμο 250 ευρώ. Αμέσως οι ιδιοκτήτες των θαλάσσιων ταξί καθήλωσαν τα σκάφη τους στο λιμάνι της Ντάπιας, διαμαρτυρόμενοι με τον συγκεκριμένο τρόπο για την αδικία, όπως αναφέρουν, που υπέστη ο συνάδελφός τους.

Σχετικές ειδήσεις