Κρήτη: Παρίσταναν τις μητέρες και έκρυβαν σε... καρότσια τα κλοπιμαία

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία καθώς εντόπισε γυναίκες να κλέβουν καταστήματα

Κρήτη: Παρίσταναν τις μητέρες και έκρυβαν σε... καρότσια τα κλοπιμαία
Pexels
1'

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, καθώς εντόπισε γυναίκες με βρεφικά καρότσια, στα οποία αντί για μωρά είχαν κλοπιμαία.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον δήμο Πλατανιά στα Χανιά της Κρήτης. Τα κλοπιμαία ήταν από εμπορικά καταστήματα της περιοχής, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος.

Μετά τις καταγγελίες τις οποίες δέχθηκαν από τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων, οι αστυνομικοί εντόπισαν τις τρεις γυναίκες και βρήκαν στην κατοχή τους τα καρότσια, μέσα στα οποία είχαν κρύψει διάφορα αξεσουάρ και είδη ένδυσης τα οποία είχαν αρπάξει από τα καταστήματα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας «οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ανωτέρω άτομα που στην κατοχή τους βρέθηκαν αξεσουάρ και είδη ένδυσης που είχαν προηγουμένως αφαιρέσει από τα εμπορικά καταστήματα της περιοχής. Σε έλεγχο που ακολούθησε από αστυνομικούς τα κλαπέντα αντικείμενα βρέθηκαν σε βρεφικά καρότσια μεταφοράς.

Τα αφαιρεθέντα είδη επεστράφησαν στις ιδιοκτήτριες των καταστημάτων. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή