Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 22:00 - Τα τμήματα που κλείνουν

Οι εναλλακτικές διαδρομές

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 22:00 - Τα τμήματα που κλείνουν
Eurokinissi
1'

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν απόψε το βράδυ σε ισχύ στην Αττική Οδό.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ξεκινήσουν στις 10 το βράδυ και θα διαρκέσουν έως τις 6 αύριο το πρωί, προκειμένου να γίνουν εργασίες βαριάς συντήρησης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

  • Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς Άνω Λιόσια (Κόμβος 5) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο μέχρι τον επόμενο Κόμβο (Λ.Φυλής/Κόμβος 6) όπου θα κάνουν αναστροφή και θα κατευθυνθούν προς Ελευσίνα μέχρι τον Κόμβο της Περιφερειακής Αιγάλεω (Κόμβος 5), μέσω του οποίου θα κατευθυνθούν προς Άνω Λιόσια.

  • Κλειστή θα παραμείνει και η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο/ Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο μέχρι τον Κόμβο της Λ. Ανθούσας (Κόμβος 14) μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή και θα κατευθυνθούν προς Ελευσίνα μέχρι τον επόμενο Κόμβο (Λ. Πεντέλης/Κόμβος 12).

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή