Σε «ρυθμούς» Τεντόγλου τα Γρεβενά: Έστησαν γιγαντοοθόνη στην πλατεία - «Πάρτυ» με το πρώτο άλμα του

Πανηγύρισαν τα Γρεβενά με το νέο χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου

Σε «ρυθμούς» Τεντόγλου τα Γρεβενά: Έστησαν γιγαντοοθόνη στην πλατεία - «Πάρτυ» με το πρώτο άλμα του
1'

Γιγαντοοθόνη στήθηκε στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών για τον μεγάλο τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες που συμμετέχει ο Μίλτος Τεντόγλου.

Σύμφωνα με το makthes.gr, η πλατεία γέμισε από κόσμο για να δουν όλοι μαζί τον δικό τους Μίλτο και όπως λένε οι παρευρισκόμενοι θα παρακολουθούν καθηλωμένοι κάθε δευτερόλεπτο περιμένοντας το χρυσό του άλμα που θα φέρει ακόμα ένα μετάλλιο στην Ελλάδα αλλά και εδώ στη γενέτειρα του.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο του άλμα ολόκληρη η πλατεία σηκώθηκε στο πόδι με τα παιδιά να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του και τους μεγαλύτερους να χειροκροτούν.

Συγγενείς, φίλοι και συντοπίτες του χρυσού Ολυμπιονίκη συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί για να στείλουν την θετική τους ενέργεια για την προσπάθεια του στο Παρίσι. Όπως αναφέρουν θα μείνουν μέχρι τέλος και ελπίζουν να κλείσουν με ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Ο δήμος Γρεβενών έχει φροντίσει να υπάρχουν κρουστά στην πλατεία και να δίνουν παλμό αλλά και ένα σόου με πυροτεχνήματα αν και όταν σηκωθεί στο ψηλότερο σημείο του βάθρου ο Μίλτος Τεντόγλου.

Την ίδια ώρα το ρολόι στην Πλατεία Ελευθερίας και το δημαρχείο Γρεβενών είναι συμβολικά φωταγωγημένα στα χρώματα της ελληνικής σημαία. Το ίδιο κλίμα επικρατεί και στην Πηγαδίτσα, το χωριού του χρυσού ολυμπιονίκη, όπου συντοπίτες του θα παρακολουθούν τον αγώνα με αγωνία.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή