Αρτέμιδα: «Πλέον νιώθουμε ασφάλεια» - Στη φυλακή ο φαρμακοποιός

«Φοβόμασταν να βγούμε έξω από το σπίτι μου. Πλέον θα είναι ασφαλές το παιδάκι μου, φοβόταν μήπως έρθει ο μπαμπάς και μας χτυπήσει και πάθουμε κάτι κακό» δήλωσε μεταξύ άλλων η καταγγέλλουσα
2'

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 32χρονος φαρμακοποιός, ο οποίος κατηγορείται πως μαχαίρωσε, χτύπησε και εκβίασε την εν διαστάσει σύζυγό του στην Αρτέμιδα.

Πιο συγκεκριμένα, η 27χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα βίας και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της, βρέθηκε ξανά στα δικαστήρια σήμερα. Ανάμεσα στις κατηγορίες που βαραίνουν τον 32χρονο είναι οι απειλές και η εκδικητική πορνογραφία.

Ο κατηγορούμενος που πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας, την Τρίτη 6 Αυγούστου,σύμφωνα με το Star, τα αρνήθηκε όλα ενώ ισχυρίστηκε ότι είχε άλλοθι για την ημέρα που τον κατηγορούν.

«Πλέον νιώθουμε ασφάλεια»

Η εξέλιξη έφερε ανακούφιση στη καταγγέλλουσα η οποία δήλωσε στο Star: «Νιώθω μια ασφάλεια... Και πιο πολύ για τον γιο μου, διότι φοβόμασταν να βγούμε έξω από το σπίτι μου. Πλέον θα είναι ασφαλές το παιδάκι μου, φοβόταν μήπως έρθει ο μπαμπάς και μας χτυπήσει και πάθουμε κάτι κακό. Τώρα τέλειωσαν όλα, δόξα τον Θεό. Ευχαριστώ την Ελληνική Δικαιοσύνη».

Η 27χρονη είχε πάει, όπως είπε, πολλές φορές στις αρχές. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ζούσε έναν εφιάλτη με βία, επιθέσεις, απειλές και εκβιασμούς.

Ο 32χρονος κατηγορούμενος στην απολογία του φέρεται να επιχείρησε να της ρίξει ευθύνες, κατηγορώντας τη μητέρα του παιδιού του για πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν είναι ούτε καλή μάνα, και πως όλα τα κάνει για να τον εκμεταλλευτεί.

Από την πλευρά της, η παθούσε απάντησε: «Όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Αντιθέτως, αυτός με το παιδί δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις, ούτε έπαιξε με το παιδί. Ήταν μονίμως μεθυσμένος, είχε αρχίσει τις ουσίες. Όσα λέει δεν είναι αλήθεια, μας έχει κάνει πολύ κακό και σε μένα και στο παιδί μου».

Σχετικές ειδήσεις