Κρήτη: Παραμένουν άφαντοι οι «νταήδες» που ξυλοκόπησαν τον Ελληνοκαναδό επιχειρηματία

Οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού του 49χρονου Ελληνοκαναδού επιχειρηματία κρύβονται μετά την αποτρόπαια επίθεση

Κρήτη: Παραμένουν άφαντοι οι «νταήδες» που ξυλοκόπησαν τον Ελληνοκαναδό επιχειρηματία
2'

Ασύλληπτοι παραμένουν οι «νταήδες» του Ηρακλείου Κρήτης που ξυλοκόπησαν άγρια τον Ελληνοκαναδό επιχειρηματία, ο οποίος χρειάστηκε να κάνει 60 ράμματα στο κεφάλι, 20 ημέρες μετά την επίθεση και παρά το γεγονός ότι σε βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Προφανώς οι δράστες κρύβονται με την αστυνομία να μην μπορεί να τους εντοπίσει.

Το πρωί της Δευτέρας, ο 49χρονος που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο κέντρο του Ηρακλείου, ενώ διασκέδαζε με την οικογένειά του βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου λίγες ημέρες μετά το εξιτήριό του από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο 49χρονος εμφανίστηκε στα δικαστήρια συνοδευόμενος από τη σύζυγο και τον δικηγόρο του Μανώλη Τρούλη, προκειμένου να δώσει την πρώτη του κατάθεση στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας για το περιστατικό που τον έστειλε στο νοσοκομείο και σημάδεψε τις διακοπές της οικογένειας του στην Κρήτη.

Αφου παρέμεινε περίπου μισή ώρα στο γραφείο της ανακρίτριας, για να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα στο μπαρ αλλά και για την κατάσταση της υγείας του, στη συνέχεια αποχώρησε, ενώ στο δικαστηριο βρέθηκαν και αρκετοί συγγενείς του 49χρονου, που έσπευσαν, από την πρώτη στιγμή να σταθούν δίπλα στην οικογένεια, σε αυτή την δοκιμασία. Ο χρηματιστής διαμένει στον Καναδά, ωστόσο κατάγεται από τα Ανώγεια.

Σε βάρος των δύο Κρητικών που έχουν ταυτοποιηθεί ως δράστες του ξυλοδαρμού για ασήμαντη αφορμή σε βάρος του 49χρονου έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ωστόσο και οι δύο παραμένουν άφαντοι.

Από τις καταθέσεις των θαμώνων του καταστήματος, αλλά και από τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η αστυνομία ταυτοποιήθηκαν ένας 31χρονος από τα Ζωνανιά και ένας 32χρονος από το Γαζί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή