Αμαλιάδα: «Πήγαμε κόντρα σε κανόνες και αρχές», λέει ο γιατρός του νοσοκομείου για το βρέφος

Θρήνος στην Αμαλιάδα με τον ξαφνικό θάνατο βρέφους 15 μηνών

Αμαλιάδα: «Πήγαμε κόντρα σε κανόνες και αρχές», λέει ο γιατρός του νοσοκομείου για το βρέφος
2'

Tραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (05/08) στην Αμαλιάδα, όταν μία μητέρα έφτασε στο νοσοκομείο της πόλης με το νεκρό, 15 μηνών, βρέφος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα, η οποία βρισκόταν στο σπίτι, αντιλήφθηκε ότι το παιδί της δεν αναπνέει, κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε μεταφέροντάς τους και τους δύο στο νοσοκομείο.

Tόσο οι γιατροί όσοι και οι νοσηλευτές κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρουν το μικρό αγοράκι στη ζωή, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα, καθώς είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου παιδιού αναμένεται να ρίξει η νεκροψίανεκροτομή η οποία διενεργείται σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότερη αιτία θανάτου του βρέφους είναι η εισρόφηση.

Την ίδια ώρα, συγκλονισμένοι είναι οι γιατροί από το περιστατικό που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν.

Ο γιατρός του νοσοκομείου Αμαλιάδας, Βαγγέλης Δημητρόπουλος, προχώρησε σε μία σπαρακτική ανάρτηση στο Facebook, τονίζοντας πως όλοι κλαίνε για τον τόσο πρόωρο χαμό του βρέφους:

«Γιατί μας έφυγες Άγγελέ μου; Επί μιάμισι ώρα κόντρα σε χρόνους, κανόνες, αρχές, παλεύαμε να δούμε ένα σημάδι ζωής σου, για να συνεχίσουμε, ακόμα, να παλεύουμε και για μια ζωή ακόμα, αν χρειαζόταν, αρκεί να γυρνούσες πίσω. Μάταια… Εγώ, η Χαρά, η Ατζελίνα, η Νίκη, η Ζωή, η Γιώτα, όλοι μας δώσαμε τον αγώνα μας. Ήταν αγώνας ζωής για σένα αγγελούδι μου, αλλά κατέληξε μάταιος και μαύρος για όλους μας… Γιατί αστέρι μου, μας μαύρισες τις ψυχές. Είμαστε όλοι πρώτα γονείς, και μετά γιατροί,νοσηλευτές και κλαίμε! Γιατί; Πανούργε Χάρε, τι ζήλεψες από το αγγελούδι 15 μηνών! Καλό ταξίδι άγγελέ μου… Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το αγγελικό, ήσυχο, γαλήνιο, γελαστό, ατάραχο, προσωπάκι σου ως αρμόζει σε ένα αγγελούδι… Συλλυπητήρια στους γονείς σου, και στην οικογένειά σου, από όλους εμάς».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή