Αμαλιάδα: Ήταν νεκρή τουλάχιστον για 6 ώρες δίπλα στο νεογέννητο μωράκι της

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Ηλείας
2'

Θρήνος επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Αμαλιάδα. Πρώτα, είχε προηγηθεί ο θάνατος ενός βρέφους μόλις 15μηνών και τώρα ένας ακόμα θάνατος που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Ηλείας.

Ειδικότερα, η 38χρονη άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα, δίπλα στο νεογέννητο μωράκι της, που είχε φέρει στη ζωή λίγες μέρες πριν, την 1η Αυγούστου, στην περιοχή Παλούκι, στην Αμαλιάδα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η άτυχη γυναίκα είχε γεννήσει μόλις την περασμένη Πέμπτη το δεύτερο παιδί της και ζούσε μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με τον σύζυγό της μέχρι την στιγμή, που «έσβησε» ξαφνικά την ώρα που καθόταν στον καναπέ του σπιτιού της. Όταν συνέβη το μοιραίο, ο σύζυγός της βρισκόταν στη δουλειά του και το μεγαλύτερο παιδί τους ήταν στη γιαγιά του.

Η 38χρονη εντοπίστηκε νεκρή από τον σύζυγό της το πρωί της Τρίτης (06/08). Το μεγαλύτερο παιδάκι της, ηλικίας δυόμιση ετών, ήταν κρυωμένο, με τον πατέρα του να το πηγαίνει για φροντίδα στη γιαγιά του και τον ίδιο να φεύγει για τη δουλειά και να επικοινωνεί τελευταία φορά με την 38χρονη, περίπου στις 23:30 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Ο σύζυγός της προσπάθησε αρκετές φορές να επικοινωνήσει μαζί της στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της νύκτας, όμως εκείνη δεν απαντούσε στις κλήσεις του, με τον ίδιο να υποψιάζεται πως κάτι κακό συμβαίνει, επιστρέφοντας νωρίς χθες το πρωί στο σπίτι τους στο Παλούκι, όπου και ήρθε αντιμέτωπος με μια τραγωδία.

Μπήκε στο σπίτι σπάζοντας ένα παράθυρο και εντόπισε την άτυχη Ιωάννα, νεκρή, στον καναπέ του σπιτιού τους, δίπλα από το μόλις λίγων ημερών μωράκι τους, το οποίο σπάραζε στα κλάματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» η άτυχη γυναίκα είχε φύγει από τη ζωή τουλάχιστον 6 ώρες προτού εντοπιστεί, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από την ακαμψία που είχε το σώμα της, όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Η αιτία θανάτου της 38χρονης αναμένεται να διευκρινιστεί από τη νεκροψία-νεκροτομή, που θα πραγματοποιηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, όπου και έχει μεταφερθεί.

Σχετικές ειδήσεις