Πύργος: Αυτός είναι ο 45χρονος που σκοτώθηκε – Είχε εμπλακεί σε δύο σοβαρά τροχαία

Πύργος: Αγαπούσε την ταχύτητα και είχε λάβει μέρος σε αγώνες 
1'

Ο Γιάννης Σάσσαλος στην Ηλεία που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, έτρεφε μεγάλη αγάπη στα αυτοκίνητα. Ο 45χρονος έχασε τη ζωή του στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε δύο κολώνες πριν να καταλήξει στο πρανές του δρόμου.

Με τον πιο τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του, αφού εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητό του και διαμελίστηκε, όπως ανέφερε το ilialive. O Γιάννης Σάσσαλος στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε άλλα δύο ακόμα σοβαρά τροχαία. Ήταν γνωστός ως τεχνικός και προγραμματιστής αυτοκινήτων και μηχανών για να «στήνει» γρήγορα αυτοκίνητα και να τους δίνει τη μέγιστη δύναμη.

Λάτρευε την ταχύτητα και έπαιρνε μέρος σε αγώνες τόσο στους τέσσερις όσο και στους δύο τροχούς.

To τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 3:30 τα ξημερώματα. Ο 45χρονος κατευθυνόταν από τον Πύργο προς την Αμαλιάδα, οδηγώντας μια BMW Z4, όταν έξω από το ίδρυμα Νέα Βασιλειάδα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και λίγα μέτρα πιο κάτω «θέρισε» δύο μεταλλικές κολώνες ηλεκτροφωτισμού.

Το αυτοκίνητο σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του διαλυμμένο στο πρανές. Ο ήχος της σφοδρής πρόσκρουσης έκανε τους κατοίκους των σπιτιών στην περιοχή να πεταχτούν στο δρόμο και να αντικρύσουν τις αποτρόπαιες εικόνες.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άντρες της Τροχαίας Πύργου και έπειτα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το τροχαίο δυστύχημα

Σχετικές ειδήσεις