Δημήτρης Παπαμιχαήλ: «Τον έχω πάντα στην καρδιά μου» η γλυκιά ανάρτηση του Γιάννη για τον πατέρα του

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, λίγο καιρό πριν από τον θάνατό του, είχε αποκληρώσει τον Γιάννη, γιο του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: «Τον έχω πάντα στην καρδιά μου» η γλυκιά ανάρτηση του Γιάννη για τον πατέρα του
1'

Σαν σήμερα στις 8 Αυγούστου του 2004 έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ηθοποιούς.

20 χρόνια από τον θάνατό του, ο γιος του, Γιάννης Παπαμιχαήλ, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, λίγο καιρό πριν από τον θάνατό του, είχε αποκληρώσει τον Γιάννη, γιο του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον πατέρα του, που πέθανε οκτώ χρόνια και μερικές μέρες μετά τον έρωτα της ζωής του, την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«20 χρόνια σήμερα από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο πατέρας μου τον έχω πάντα στην καρδιά μου και τον θυμάμαι με αγάπη» έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στον λογαριασμό στο Instagram της εθνικής σταρ, συνοδεύοντας το μήνυμα με μια όμορφη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/C-YpZtSoDdt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε παλιότερη συνέντευξη του ο Γιάννης είχε πει: «Με τη μάνα μου αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια φούσκα ασφαλείας, μου το μετέδιδε, ένιωθα ασφαλής. Αυτό δε το ένιωθα όταν πήγαινα να δω τον πατέρα μου, ήξερα ότι θα τσακωθούμε.

Δεν είχαμε κόντρα αλλά ο Δημήτρης ήταν μια τελείως διαφορετική προσωπικότητα από την Αλίκη, ήταν ένας εξαιρετικός ηθοποιός αλλά δύσκολος άνθρωπος».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή