Πύργος: Τραγική σύμπτωση για τον 45χρονο που σκοτώθηκε - Σαν σήμερα είχε εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο

Ο 45χρονος που «έσβησε» στην άσφαλτο στην Ηλεία δεν είχε δίπλωμα
3'

Ο Γιάννης Σάσσαλος που βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Πέμπτης σε αδιανόητο τροχαίο στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου, στο ύψος του εστιατορίου Αίγλη, ήταν ένας 45χρονος άνδρας που έτρεφε μεγάλη αγάπη για τα αυτοκίνητα και είχε εμπλακεί σε ακόμη 2 τροχαίο μέσα σε μόλις έναν χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, μια τραγική σύμπτωση αποκάλυψε το ilialive.gr καθώς ο άτυχος 45χρονος ακριβώς έναν χρόνο νωρίτερα είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στο κέντρο του Πύργου. Τότε, οδηγώντας τη μηχανή του συγκρούστηκε με βαν, το οποίο με βάση τις ίδιες πηγές κινούνται αντίθετα από τη ροή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο δρόμο.

Στις 8 Αυγούστου 2023 το μεσημέρι είχε συμβεί το συγκεκριμένο ατύχημα όπου ο 44χρονος τότε είχε υποστεί σοβαρά κατάγματα.

Στις 24 Απριλίου 2024, είχε και άλλο ατύχημα στην οδό Αγ. Γεωργίου και πάλι με μηχανή όπου σε εκτροπή νωρίς το απόγευμα, χτύπησε σε κράσπεδο πεζοδρομίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άτυχος άνδρας δεν είχε δίπλωμα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του είχε αφαιρεθεί τα τελευταία χρόνια λόγω τροχονομικών παραβάσεων και έτσι στερείτο άδειας οδήγησης.

Το μοιραίο δυστύχημα του Γιάννη Σάσσαλου

Ο Γιάννης Σάσσαλος λάτρευε την ταχύτητα και έπαιρνε μέρος σε αγώνες τόσο στους τέσσερις όσο και στους δύο τροχούς.

To τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 3:30 τα ξημερώματα. Ο 45χρονος κατευθυνόταν από τον Πύργο προς την Αμαλιάδα, οδηγώντας μια BMW Z4, όταν έξω από το ίδρυμα Νέα Βασιλειάδα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και λίγα μέτρα πιο κάτω «θέρισε» δύο μεταλλικές κολώνες ηλεκτροφωτισμού.

Το αυτοκίνητο σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του διαλυμμένο στο πρανές. Ο ήχος της σφοδρής πρόσκρουσης έκανε τους κατοίκους των σπιτιών στην περιοχή να πεταχτούν στο δρόμο και να αντικρύσουν τις αποτρόπαιες εικόνες.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άντρες της Τροχαίας Πύργου και έπειτα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου.

«Ο Γιάννης εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο και διαμελίστηκε»

Υπενθυμίζεται πως φίλοςτου 45χρονου, μίλησε νωρίτερα στο Newsbomb.gr, κάνει λόγο για ένα αγαπητό παιδί που λάτρευε τα αυτοκίνητα. Ο ίδιος συγκλονισμένος από την απώλειά του μοιράστηκε τις τελευταίες στιγμές του και την τραγική ειρωνεία της μοίρας που έπαιξε τόσο σκληρά μαζί του. Το μοιραίο δυστύχημα στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου «βύθισε» την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία σε θλίψη, αφήνοντας πίσω του μόνο αναμνήσεις και έναν βαθύ πόνο.

«O Γιάννης είχε έρωτα με τα γρήγορα αυτοκίνητα, ήταν καλός οδηγός δεν ξέρω πως έχασε τον έλεγχο της BMW. Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δύο κολώνες και κατέληξε στο πρανές του δρόμου», περιέγραψε στο Newsbomb.gr φίλος του που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

«Μόλις σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο, είχε υποστεί δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα, το ένα εκ των οποίων περιμετρικά του Πύργου. Στο πρώτο, είχε σπάσει τη λεκάνη του και αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει αναπηρικό καροτσάκι, αν και αργότερα επανήλθε και συνέχισε τη ζωή του. Στο δεύτερο ατύχημα, που διαδραματίστηκε έξω από την πυροσβεστική υπηρεσία Πύργου, υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το δεύτερο ατύχημα συνέβη πριν από περίπου τρεις μήνες», συμπλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις