Πύργος - Συγκλονίζει ο πατέρας του 45χρονου: «Έφυγε τσάμπα»

Ο 45χρονος που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα, ακριβώς την ίδια ημέρα πέρυσι, 8 Αυγούστου, είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα
2'

Συγκινεί ο πατέρας του 45χρονου Γιάννη Σάσσαλου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική οδό Πατρών-Πύργου τα ξημερώματα της Πέμπτης (8/8).

Υπενθυμίζεται πως ο 45χρονος έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να χτυπήσει με πολλή μεγάλη ταχύτητα σε δύο κολώνες. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Σε δηλώσεις του στον Alpha, ο πατέρας του 45χρονου εμφανίστηκε συγκλονισμένος για το κακό που βρήκε την οικογένειά τους. «Για φαγητό είχε πάει, δεν μπορούμε να το χωνέψουμε, πώς έφυγε έτσι, τσάμπα. Από ό,τι μου λένε, πρέπει να κλάταρε κάποιο λάστιχο μπροστά».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο γιος του ήταν «προγραμματιστής στα αγωνιστικά της περιοχής και της Ελλάδας. Μαγαζί δικό του. Είχε πάει εξωτερικό, είχε πάει Αγγλία. Μηχανικός στο συνεργείο και προγραμματιστής αυτοκινήτων. Αυτός που παίρνει τον εγκέφαλο και βάζει καινούργιο».

Σε ερώτηση εάν ο Γιάννης λάτρευε την ταχύτητα, ο πατέρας του απάντησε: «ναι, την λάτρευε. Ήταν λάτρης. Γι’ αυτό είχε και αμάξι 80.000 ευρώ. Έχει τρέξει και σε αγώνες και με μηχανές έτρεχε, με όλα έτρεχε».

«Πέρυσι, την ίδια ακριβώς ημέρα είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα. Στο παρελθόν είχε μπει ένας στο αντίθετο ρεύμα και τον είχε πάρει μπροστά. Τότε που είχε σπάσει χέρια, πόδια, λεκάνη. 8 Αυγούστου, πέρυσι και 8 Αυγούστου σήμερα το πρωί σκοτώθηκε. Την ίδια ημέρα, ακριβώς 8», πρόσθεσε ο πατέρας του 45χρονου.

Ένας φίλος του μίλησε για το τροχαίο, που είχε πέρυσι: «Είχε πεταχτεί κάποιο φορτηγό σε λάθος σημείο και τον είχε χτυπήσει άσχημα. Είχε μείνει αρκετό καιρό σε αναπηρικό καροτσάκι. Τώρα, πρόσφατα είχε συνέλθει».

Σχετικές ειδήσεις