Πύργος: Σοκ από τον θάνατο 48χρονου από τσίμπημα αράχνης - Επιδεινώθηκε ραγδαία η υγεία του

Πύργος: Ο άνδρας έφυγε από τη ζωή έπειτα από τσίμπημα αράχνης

Πύργος: Σοκ από τον θάνατο 48χρονου από τσίμπημα αράχνης - Επιδεινώθηκε ραγδαία η υγεία του
1'

Ένας 48χρονος που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της νοσηλευτικής μονάδας Πύργου άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από με τσίμπημα από αράχνη.

Ο 48χρονος είχε μεταβεί στο νοσοκομείο μετά από παρότρυνση ιδιώτη γιατρού στον οποίο είχε αποτανθεί πιστεύοντας πως οι ενοχλήσεις που ένιωθε στο πόδι του ήταν ορθοπεδικής φύσεως.

Όμως έλαβε εντολές να επισκεφθεί το νοσοκομείο όπου οι γιατροί εκεί έκριναν πως το περιστατικό ήταν πιο σοβαρό από ότι φαινόταν αρχικά.

Σύμφωνα με το ilialive, η κατάσταση της υγείας του 48χρονου παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και τελικά κατέληξε σήμερα.

Οι εκτιμήσεις των γιατρών μετά και από επικοινωνία με το Κέντρο Δηλητηριάσεων ήταν πως είχε δεχθεί πιθανότατα τσίμπημα από αράχνη δηλητηριώδη που προκάλεσε αλλεργική αντίδραση στον οργανισμό του ασθενούς.

Όπως ανέφερε η η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας και Συντονίστρια της ΜΕΘ Αναστασία Βασιλείου, «ασθενής 48 ετών εισήχθη με άτυπη φλεγμονή μηροβουβωνικής περιοχής στην χειρουργική κλινική για αντιμετώπιση και παρακολούθηση. Παρουσίασε αιφνίδια και ραγδαίως εξελισσόμενη επιδείνωση στο επόμενο εικοσιτετράωρο. Άμεσα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας όπου και δυστυχώς μετά από 24 ώρες κατέληξε, πάρα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή